Киянкам обіцяють допомогти з жіночим здоров'ям

— 20 вересня 2016, 10:00

20 вересня – 7 жовтня у Києві триватимуть Дні жіночого здоров'я. Протягом 2 тижнів киянки зможуть отримати консультації гінекологів і пройти огляди за спеціальними цінами за допомогою Сервісу пошуку лікарів doc.ua.

"75% жінок репродуктивного віку страждає від різних гінекологічних захворювань, які серйозно впливають на здоров'я в цілому і подальшу можливість народжувати дітей.

За статистикою кожна п'ята мешканка України не може зачати дитину традиційним способом, а з них перед кожною четвертою постає проблема невиношування плоду, - коментує Сергій Казанцев, директор Сервісу пошуку лікарів doc.ua. - Одна з причин такої страхітливої статистики – запізнілі звернення до лікаря.

- Зазвичай наші жінки записуються на прийом, коли їх щось турбує - продовжує Сергій Казанцев. - Але існує безліч захворювань, які протікають взагалі без симптомів. Для того щоб їх вчасно виявити і як можна швидше розпочати лікування, критично важливо проходити профілактичний огляд у гінеколога як мінімум раз на рік.

Саме тому ми організували Дні жіночого здоров'я, отримавши підтримку клінік-партнерів. Всім мешканкам Києва надається можливість проконсультуватися у кращих гінекологів міста за спеціальними цінами. Записатися на прийом до лікаря можна на спеціальній сторінці кампанії "Дні жіночого здоровя" на DOC.UA або за телефоном 337 07 07.

Крім того, протягом всієї кампанії ми будемо ділитися корисною інформацією на нашій сторінці в Facebook. Зокрема, розповімо, як правильно готуватися до огляду, здавати аналізи, вибирати свого лікаря, і опублікуємо серію інтерв'ю з найвідомішими гінекологами України ".

Довідка: Сервіс пошук лікарів doc.ua є найуспішнішим медичним стартапом України, який об'єднує 700 приватних і державних клінік, понад 5000 лікарів в 13 містах України. Щомісяця півмільйона людей користуються сервісом з метою пошуку свого лікаря за критеріями ціни, місця розташування, якості, а також 53 тис. перевірених відгуків пацієнтів.

Реклама:

Головне сьогодні