Зв`язок поколінь, сила популізму, комета та церква. 4 виступи TEDxKyiv

Зв`язок поколінь, сила популізму, комета та церква. 4 виступи TEDxKyiv

Десять спікерів з України та з-за кордону у грудні 2016 року говорили у Києві про мости – між минулим і майбутнім, різними поглядами, поколіннями та ідеалами.

Саме під темою "Bridges" відбулася дев’ята щорічна конференція TEDxKyiv.

Якщо ви пропустили цю подію, то "Українська правда. Життя" пропонує прослухати чотири найцікавіші виступи конференції.

"З минулого в майбутнє – міст, який ніколи не закінчується"

УЛЯНА СУПРУН

в.о. міністра охорони здоров'я України

Мости в нашому житті є всюди. Між різними берегами, частинами знань, минулим та майбутнім – вони роблять наше життя цілісним. Народившись в українській родині в Детройті, США Уляна Супрун здобула медичну освіту, стала професійним лікарем, а після переїзду в Нью-Йорк активно займалась громадською діяльністю.

Директор гуманітарних ініціатив Всесвітнього конгресу українців, один із засновників ініціативи "Захист патріотів", вона отримала українське громадянство, а в серпні 2016 року була призначене в.о. міністра охорони здоров'я України.

Виступ Уляни на TEDxKyiv про чесність, прості істини та зв`язок поколінь.

"Злом демократії з театром"

ЕЕРО ЕПНЕР

драматург (Естонія)

Ееро Епнер готувався до виступу на #TEDxKyiv ще у 2015 році, але приїхав лише за рік. Чому так сталось та як він може врятувати Україну?

У своїй розповіді про силу популізму і реальну владу драматург розкриває секрети надзвичайного театрального проекту, що сколихнув політичне життя Естонії.

"Історія відкриття комети"

СВІТЛАНА ГЕРАСИМЕНКО

вчений, астроном

Всім відомо про місію Європейського космічного агентства (ЄКА) під назвою "Розетта". Метою дослідження було вивчення комети 67P/Churyumov–Gerasimenko.

Але чи ми знаємо реальну історію, що криється за цією місією?

Світлана Герасименко, вчений, астроном і мисливець на комети, той, хто виявив комету Чурюмова-Герасименко розповідає історію сповнену мужності, пристрасті і спраги до знань про подорож людини в космос.

"Євангеліє для гопників"

АНДРІЙ АНДРУШКІВ

магістра богослов’я та громадський діяч

Чому церква, як один з найпотужніших інформаційних каналів, залишається остронь того, що відбувається в суспільстві і яку роль в позитивних змінах в Україні вона може відіграти, взявши на озброєння "Євангеліє для гопників".

Промова випускника Українського Католицького Університету, магістра богослов’я та громадського діяча Андрія Андрушківа саме про це.

Реклама:

Головне сьогодні