Тест

Ці кулінарні хитрощі допоможуть не пересолити та зробити їжу смачнішою

Часто страви, які нам особливо смакують, дуже солоні.

Це не дуже корисно, кажуть лікарі. Надмірне споживання солі має низку побічних ефектів – від підвищення кров'яного тиску до затримки води у організмі.

У довгостроковій перспективі постійне пересолювання їжі може викликати суттєві проблеми зі здоров'ям, пише журнал Health.

На щастя, скоротити споживання хлориду натрію не так складно, для цього навіть не потрібно повністю відмовлятися від звичних страв та кардинально змінювати раціон.

У цьому відео ви можете дізнатися про чотири способи, які допоможуть скоротити споживання солі.

Немає часу дивитися? Прочитайте.

Ось чотири кроки, які допоможуть вам добре харчуватися без шкоди для здоров'я: