Березенко пообіцяв, що за медичну реформу проголосують до канікул Ради

— 25 травня 2017, 13:28

Пакет реформаторських законів в медицині буде проголосовано до літніх канікул Верховної Ради.

Пакет реформаторських законів в медицині буде проголосовано до літніх канікул Верховної Ради. Фото Nomadsoul1/Depositphotos

Про це повідомив народний депутат від фракції БПП, член комітету з питань охорони здоров'я Сергій Березенко, повідомляє Інтерфакс.

"Головне наше завдання – до кінця цієї сесії, тобто до літніх канікул, прийняти відповідне законодавство в першому читанні і в цілому. Для того, щоб закони запрацювали, щоб при підготовці бюджетної резолюції МОЗ міг закладати певні кошти в бюджет 2018 року, щоб цей процес був незворотнім", – зазначив Березенко.

[L]Він зазначив, що 24 тарвня відбулось засідання робочої групи, яка доопрацьовує 4 законопроекти, які стосуються медичної реформи.

"Я впевнений, що більшість голосів на наступному пленарному тижні буде зібрано для включення законів в порядок денний. Робоча група продовжить роботу 31 травня. Ми зможемо проаналізувати всі пропозиції, після чого ми вийдемо на остаточний текст документу, який спільно з МОЗом буде включено в порядок денний", – резюмував Березенко.

Нагадаємо, 18 травня Верховна Рада не включила до порядку денного проекти законів №6328, №6328-1 про додаткові державні фінансові гарантії надання медичних послуг та лікарських засобів особам, які беруть участь в АТО.

Також нардепи провалили голосування за Проект закону про державні фінансові гарантії надання медичних послуг та лікарських засобів №6327, №6327-1.

Не було прийнято рішення по внесенню зміни до статті 2 Закону України "Про публічні закупівлі" (Проект закону №6347, №6347-1).

Реклама:

Головне сьогодні