Львівських породіль розмістили на коридорі. ФОТОФАКТ

— 2 жовтня 2017, 16:20

Ліжка для львівських породіль розмістили у коридорі пологового відділення комунальної 3-ої МКЛ міста.

Про це написала у Facebook Тетяна Турчина.

Фото: Тетяна Турчина

"Це фото сьогоднішнє. На Рапопорта почали встановлювати ліжка для породіль в коридорах. Можна багато говорити про те, що місто перевантажене. Але проблема не сьогоднішня.

Скільки ще років будуть ремонтувати Батальну? Чому в таких умовах закрили Медінститут? Вагітні, які б мали бути захищені лежатимуть в коридорах на протягах. А в пологовому, між іншим, наразі так "тепло", що жінки кутаються як капуста...".

Фото: Тетяна Турчина

У коментарях інші породіллі почали розповідати свої історії, пов'язані з коридором цього відділення.

"Народжувала у червні 2016, в той час коли Мечникова закрито і вибір роддомів у місті не великий, то теж лежала у коридорі, поки не виписали когось. Чоловік спочатку обурювався, та коли побачив що я не одна, то сказав що в мене навіть місце таке нічого, біля вікна )) Малеча була в той час в кімнаті-дитина, і теж ділила ліжечко ще з одним малюком", написала Галина Котис.

"О, знайомий коридор. Теж там лежала в червні 2015. Правда, лише одну ніч. Після пологів одразу з малюком відвезли в палату. А були й такі, що й після народження дитинки залишилися в коридорі", додала Уляна Сенько.

На Facebook-сторінці пологового відділення вказано, що 7 вересня цього року там завершили ремонт.

Зокрема, провели "поточний ремонт пологових залів, палат для післяопераційних пацієнток, деяких палат спільного перебування матері та дитини – за залучені позабюджетні кошти на суму 183 200 грн, провели ремонт палат №6, №9, №10 та кабінету запису КТГ у відділенні патології вагітності – за залучені позабюджетні кошти на суму 129 000 грн".

Ми намагаємось отримати коментар у самого пологового відділення, однак на телефонні дзвінки там наразі не відповідають.

Реклама:

Головне сьогодні