Випадання зубів і пошук туалету. Що означають нічні кошмари? Пояснює психолог

Близько 95% сновидінь зникають з нашої пам'яті ще до того, як ми підіймаємося з ліжка. Але ті, які запам'ятовуються, зазвичай переслідують нас продовж усього дня.

Сновидіння можуть тривати 5-20 хвилин, але з них можна робити глибокі висновки.

На думку психолога та експерта у питаннях сновидінь, доктора Яна Уоллеса, навіть найпоширеніші страшні сновидіння – втрата зубів, переслідування, неможливість знайти туалет – насправді можуть бути добрими знаками.

Доктор Уоллас пояснив Daily Mail, що можуть означати 5 найпоширеніших нічних кошмарів.

1

Переслідування

Якщо уві сні вас переслідують, це може означати, що у вашому житті є невирішене питання. Цілком можливо, ви маєте нереалізовані таланти, на які слід звернути увагу.

"Якщо вас продовжують переслідувати уві сні, це може означати, що у вашому житті є питання, які ви хочете вирішити, але не знаєте як", – каже доктор Уоллас.

2

Випадання зубів

Сновидіння, у яких випадають зуби, означають, що у реальному житті ви втрачаєте впевненість у собі.

Замість того, щоб цілий день згадувати неприємні подробиці вашого сновидіння, спробуйте зрозуміти, що саме змушує вас сумніватися у собі.

3

Пошук туалету

Туалет – місце, де можна задовольнити найважливіші потреби. Тому подібне сновидіння може означати, що ви ставите інтереси інших людей вище своїх, і не можете задовольнити власні потреби.

4

Оголеність

Сновидіння, у яких ви опиняєтеся без одягу на публіці, означає що у вашому житті є щось, що змушує відчувати себе вразливим.

Відкриватися іншим може бути незручним процесом. Але іноді, на думку психолога, це потрібно робити для того, щоб люди, які вас оточують, могли бачити вас справжніми.

5

Невдача на екзамені

Екзамен вказує на те, як ви оцінюєте вашу продуктивність. Тож таке сновидіння є індикатором того, що ви критично ставитеся до своєї продуктивності і у житті.

Замість постійного самоаналізу та осуду себе, сфокусуйтеся на ваших знаннях, талантах та досягненнях, рекомендує психолог.

Нічні кошмари можуть попередити деякі речі у реальному житті та допомогти відчувати себе благополучно та продуктивно.

[L]Хоча кошмар може здатися неконтрольованим, ви є його автором і також можете вжити заходів для його вирішення.

Коли ви ігноруєте дисбаланс у своєму житті, підсвідомість починає посилювати емоційний зміст сновидінь і робити їх ще страшнішими. Тому замість того, щоб засмучуватися і лякатися, потрібно працювати над гармонією у повсякденності.

Реклама:

Головне сьогодні