В Одесі відкрилася інноваційна кардіологічна клініка Odrex

В Одесі відкрилася інноваційна кардіологічна клініка Odrex

Тепер, щоб отримати оптимальну діагностику і лікування захворювань серцево - судинної системи, більше немає необхідності їхати за кордон: в Україні відкрився унікальний у Східній Європі центр кардіології та кардіохірургії.

Завдання Клініки Серця Odrex - знизити смертність від серцево - судинних захворювань

Клініка Серця Odrex була створена в Одесі в межах єдиної в Східній Європі угоди з компанією Medtronic - світового лідера в сфері інноваційного обладнання, поставок витратних матеріалів, інтегрованих медичних рішень і нових медичних технологій.

Вона працює в новому для нашої країни форматі - інноваційної медичної екосистеми. Тут важлива кожна деталь: розташування приміщень, взаємодія лікарів, обмін інформацією, обладнання та, звичайно ж, кваліфіковані кадри.

Такий підхід дозволяє знизити рівень лікарняної летальності від серцево - судинних захворювань на 15-20%, в порівнянні з середньостатистичними українськими клініками.

Завдання Клініки Серця Odrex - знизити смертність

"Одна з ключових складових Клініки Серця Odrex - її інфраструктура, завдяки якій ми успішно справляємося з найскладнішими випадками. По-перше, в Клініці Серця представлені всі можливості діагностики та лікування серцево - судинних захворювань, які відомі в світовій практиці в теперішній час.

Це консервативне лікування, інтервенційні коронарні втручання, електрофізіологічні методи діагностики і катетерне лікування аритмій, рентгеноендоваскулярна хірургія, імплантація різних серцевих пристроїв, операції на відкритому серці і багато іншого.

По-друге, при створенні клініки велика увага приділялася сучасному медичному менеджменту: потоки пацієнтів не перетинаються, а їх транспортування з одного відділення в інше займає мінімум часу.

По-третє, поряд перебувають й інші відділення Медичного дому, а, це означає, що можливість оперативно залучати фахівців різних профілів", - коментує головний лікар Клініка Серця Odrex Денис Михайлович Себов.

Більшість технологій, що використовуються в клініці, є унікальними або представленими в Україні ексклюзивно.

У кардіохірургічній операційній встановлений перший у Східній Європі і сьомий в світі апарат штучного кровообігу "Quantum" - результат співпраці інженерів компанії Medtronic з фахівцями NASA.

У кардіологічному центрі проводять кріоаблацію - максимально ефективний і безпечний метод лікування миготливих аритмій.

Крім того, завдяки інноваційному обладнанню стала можливою імплантація клапана серця і протеза аорти без розрізу.

Медичний будинок Odrex - приклад нової екосистеми в українській медицині

"Кріоаблація - найефективніший і найбезпечніший метод лікування фібриляції передсердь (миготливої ​​аритмії). Ця процедура проводиться через маленький прокол, вона руйнує ділянку виникнення аритмії при дуже низьких температурах (до -150˚С). При цьому пацієнту навіть не потрібен наркоз", - роз'яснює нюанси Себов Денис Михайлович.

Ще одна інновація Клініки Серця - підхід до управління процесами. Наприклад, прийняття важливих рішень з тієї чи іншої тактики та стратегії лікування бере на себе не одна людина, а команда Heart team, що складається з кардіолога, аритмолога, анестезіолога, кардіохірурга і інтервенційного кардіолога, яка дозволяє приймати зважені та оптимальні рішення при виборі тактики лікування кожного пацієнта.

У перспективі кардіологічний центр планує зробити послуги доступними для всіх завдяки системі обов'язкового медичного страхування. Шлях до здорового серця відкритий також і для жителів Східної Європи, що дозволить розвивати в Україні медичний туризм.

Медичний дім Odrex - приклад нової екосистеми в українській медицині.

Клініка Серця була створена на базі Медичного дому Odrex - нової екосистеми в сфері медичних послуг.

Вона являє собою симбіоз найкращих лікарів, новітнього обладнання, постійного впровадження інновацій та поваги до пацієнтів, починаючи з найпершого звернення їх в клініку.

Медичний дім робить акцент на прозорості взаємовідносин клініки і клієнта: кожен візит ретельно протоколюється, заявлені ціни збігаються з реальними, а інформація про клініку і фахівцях перебуває у відкритому доступі.

Odrex об'єднав провідних фахівців з багатьох галузей медицини, тим самим даючи пацієнтам можливість отримувати комплексну діагностику та лікування в одному місці.

Новостворений кардіологічний центр - одна з частин нової системи медицини

"Ми для себе обрали саме таку стратегію - створення великого багатопрофільного госпіталю. У клініці представлені різні напрямки: загальна хірургія, судинна хірургія, баріатрична хірургія, маммологія, гінекологія, урологія, онкологія, терапія, офтальмологія, кардіологія, кардіохірургія і багато інших.

Медичний дім Odrex - найбільший приватний госпіталь, сконцентрований в одному місці. 120 ліжок, 6 операційних ... і плани розвиватися далі ", - коментує директор Медичного дому Odrex Тигран Рубіковіч Арутюнян.

Новостворений кардіологічний центр - один з компонентів нової системи медицини

"Один з останніх напрямків, якый ми відкрили, - Клініка Серця Odrex. Це відділення кардіології та кардіохірургії, розташовані на двох поверхах Медичного дому.

Тут пацієнти з серцево - судинними захворюваннями можуть отримати допомогу будь-якої складності, починаючи з діагностики (тут вона може проводитися одним фахівцем-кардіологом) і закінчуючи складними і рідкісними для України операціями", - роз'яснює подробиці Тигран Рубіковіч.

Клініка Серця - це далеко не фінальний етап розвитку Медичного дому. До кінця літа в планах керівництва запустити швидку допомогу і страхову компанію.

Якісна медична допомога в Україні і можливість виконувати найскладніші операції з мінімальним ризиком і високою ефективністю - це реальність.

Майбутнє за клініками нового покоління і інноваційними медичними екосистемами, які започаткують нову систему координат української медицини.

Реклама:

Головне сьогодні