Названі найпопулярніші питання, що залишаються без відповідей

— 21 вересня 2010, 11:00

Однозначно відповісти на питання - "в чому сенс життя" і "що таке кохання" - просто неможливо. Водночас, якщо вірити пошуковому порталу Ask Jeeves, люди з неймовірною упертістю продовжують ставити запитання, на які за визначенням неможливо дати математично точну відповідь.

Експерти пошуковика вивчили 1,1 мільярдів запитів користувачів сайту, зроблені з моменту його створення в 2000-му році, і склали рейтинг найбільш популярних "питань без відповідей", передає ВВС.

Так, окрім досить очевидних проблем, над вирішенням яких людство б'ється з моменту свого народження, у списку є досить несподівані питання - наприклад, "чи загинув Тоні Сопрано"? (герой популярного американського детективного телесеріалу "Клан Сопрано"), а також "чи дійсно блондинки отримують більше задоволення?".

ТОП-10 найпопулярніших питань без відповіді виглядає так:

1. У чому сенс життя?

2. Чи існує Бог?

3. Чи справді блондинки отримують більше задоволення?
4. Яка найкраща дієта?

5. Чи є життя поза Землею?

6. Хто найвідоміший людина в світі?

7. Що таке любов?

8. У чому секрет щастя?

9. Чи загинув Тоні Сопрано?

10. Скільки мені залишилося жити?

Ask Jeeves створює спеціальну сторінку, присвячену найпопулярнішим "вічним питань", на якій всі бажаючі можуть спробувати пролити світло на головні проблеми буття.

В останні роки Ask Jeeves намагається вижити в нерівній конкурентній боротьбі з основними гравцями на ринку пошуку, такими, як Google.

Творці сайту (який за межами Великобританії відомий як Ask) пропонують користувачам не тільки шукати інформацію за ключовими словами, але і задавати питання у звичній для розмови і письмовій мові формі.

Реклама:

Головне сьогодні