Як незабутньо провести Геловін: три гри для великої компанії

Відьми, чорти, привиди... Ні, це не шабаш на Лисій горі, це всього лише святкова вечірка.

Переддень Дня всіх святих або Геловін (Хелловін, Halloween) – відзначають у всьому світі ось уже кілька сотень років. А останнім часом він став активно святкуватися і серед української молоді.

[L]Для створення справжньої атмосфери свята не обов'язково проводити час на кладовищі, розриваючи могили і прикрашаючи місце проведення вечірки справжніми скелетами.

У наш час все необхідне можна знайти в магазинах святкової атрибутики.

Для свого інтер'єру ви можете обплести люстри і кути прикольною штучної павутиною з павуками.

Частину декору можна зробити своїми руками. Це можуть бути і веселі кажани, і фігурки привидів, виконані з простого чорно-білого паперу.

Звичайно, вам не обійтися на святі без традиційного гарбуза.

Хоча в традиціях древніх кельтів, звідки взялося свято, не могло бути місця для цього плода, однак його використання надає дивовижну атмосферу.

У якості костюму ви можете підібрати щось в своєму гардеробі, пройтися по магазинах секонд-хенду, або звернутися до професіоналів.

Отже, все вже підготовлено: прикрашений будинок, підібраний костюм, куплені подарунки і стіл ломиться від смачних і стильних страв. Залишилося тільки дочекатися гостей і влаштувати з ними справжній відьомський шабаш.

Існує досить багато ігор для великої компанії на Геловін.

Пропонуємо кілька з них, щоб вечір 31 жовтня став незабутньою вечіркою, організованою саме вами!

1

Зловісний мішечок

Вам знадобляться: маленький мішечок; декілька дивних або неприємних на дотик предметів – сушені сливи, зморщена морквина, капелюшок гриба, волога губка і так далі.

Складіть всі предмети в мішечок, бажано ще до приходу гостей.

Учасники сідають у коло. Ведучий моторошним тоном розповідає моторошну історію про те, як він знайшов мішечок. Наприклад, на кладовищі, в будинку з привидами, або це подарунок примари.

Першому гравцеві пропонується намацати що-небудь у мішечку. Заглядати всередину і обмацувати мішечок можна! Виймати предмет забороняється. Після того, як гравець схопив якусь річ, він повинен вигадати про неї якомога страшнішу історію.

Наприклад, гравцеві попалася сушена слива, і він передбачає, що це чиїсь вирвані та всохлі очі. І придумує історію про це.

В кінці історії оповідач, нарешті, витягає цю річ з мішечка і, як правило, сам дивується, як далеко може відвести його фантазія.

Після цього мішечок передається наступному гравцеві, який розповідає свою історію про інший предмет.

2

Полювання на привида

Вам знадобиться хустка.

Для початку ви повинні вибрати "мисливця за привидом". Йому потрібно зав'язати очі. Решта учасників тепер -– привиди, вони танцюють навколо мисливця, а мисливець намагається їх схопити.

Якщо йому це вдалося, то спійманий привид жалібно стогне і голосить. Якщо мисливець дізнався привида по голосу і назвав його ім'я – вони міняються ролями. Однак якщо мисливець не вгадав, він повинен спробувати щастя з іншим спійманим гравцем.

3

Танець відьом та чортів

Вам знадобляться: музика і мітла. Замість мітли можна використовувати віник, швабру і так далі.

Учасники стають в коло разом з мітлою. Коли включається музика – відьми та чорти починають весело танцювати і передавати мітлу з рук в руки.

Та відьма, у якої мітла виявляється після того, як музика припиняється, вилітає з гри (природно, без мітли).

Виграє той, хто в підсумку залишиться один танцювати з мітлою.

Реклама:

Головне сьогодні