Тест

Українську художницю по піску запросили до Опри Вінфрі

Пропозицію про участь в "Шоу Опри Вінфрі" переможець телепроекту "Україна має талант" Ксенія Симонова отримала в Сіднеї, звідки повернулася тиждень тому.

В Австралію уродженка Євпаторії їздила на гала-концерт симфонічного оркестру "YouTube 2011", де виступила з приголомшливим успіхом.

Взяти участь у грандіозному шоу кримчанку особисто покликав арт-директор "YouTube" Кріс де Чезаре, пише Комсомольська правда в Україні.

"Ксюша стала відома всьому світу саме завдяки цій відеомережі, тому не роздумуючи погодилася приїхати до Сіднея. При перельоті нас спіткала невдача - розбилося скло, на якому Ксенія малює піском. Але, на щастя, після приїзду в Сіднейській опері швидко вирішили нашу проблему", - розповів чоловік 25-річної дівчини та одночасно її продюсер Ігор Паскар.

Наразі ж Ксенія вже отримала запрошення приїхати в травні в Чикаго, щоб знятися в одній із заключних телепередач знаменитого шоу Опри Вінфрі. Адже, як відомо, воно закриється в середині цього року.

Нагадаємо, Ксенія Симонова стала переможницею шоу "Україна має талант" у 2009-му році.

Ксенія наважилась брати участь у конкурсі заради 9-місячної дівчинки Ніки, яка на той час півроку знаходилася у комі. За виграш у фіналі проекту "Україна має талант" Ксенія Симонова отримала мільйон гривень. Гроші вона збиралась витратити на благочинність і купівлю квартири.

Передрук, копіювання або відтворення інформації, яка містить посилання на газету "Комсомольская правда", в будь-якому вигляді заборонені.