Тест

Батько взяв участь у спортивних змаганнях із хворою на ДЦП донькою на руках

Дівчинка, якій зразу після народження поставили діагноз ДЦП, прийшла на фініш на руках у тата.

За останні кілька років "Команда Медді" взяла участь у понад 75 спортивних заходах, пишуть NY Daily News.

"Я ніколи не почувався розчарованим, пересікаючи лінію фінішу. Бо я роблю це разом із моєю дочкою", - сказав він.

"Звіть це натхненням, звіть це мотивацією, звіть це як завгодно, а я називаю це любов'ю. Вона ніколи не згасне... Вона моє серце, а я - її ноги, можливо, колись вона фізично не зможе бути там зі мною, але завжди буде в моєму серці, тихенько мене підбадьорюючи", - поділився він із Fox 17, пише The Daily Mail.

На різних ділянках змагання Медді пливла в каяку, який тягнув батько, а ще їхала в візочку та спеціальному "причепі" до велосипеда, який сконструював сам Рік.

Медді практично не може самостійно рухатися і не бачить. Зате дівчинка всміхається до тата, а інколи заходиться радісним реготом.

"Вона наче тримісячна дитина, і одна з небагатьох речей, які, ми знаємо, її тішать - бути надворі, бути в воді, відчувати вітерець на своєму волоссі та обличчі", - розповів Рік.

Уперше Рік і Медді взяли участь у благодійному марафоні кілька років тому. Чоловік згадує, на той час він викурював по дві пачки цигарок на день, тож мусив серйозно взятися за себе. Він каже, Медді стала його натхненням, а перегони стали їхнім шляхом до єднання.

"Вся річ у тому, щоб ставити одну ногу попереду іншої. Байдуже, скільки часу піде на те, щоб дістатися лінії фінішу, значення маєш ти, і те, що ти туди дістався", - сказав Рік.

Медді з мамою і татом

Фото з Facebook та з сайту The Daily Mail