Тест

Українка поїде в подорож довкола світу на мотоциклі

Член Національної асоціації мотоциклістів і громадський діяч Ганна Гречишкіна має намір здійснити кругосвітню подорож на мотоциклі з 12 липня 2013 року по січень 2015 року.

Про це вона заявила на прес-конференції середу, повідомляють "Українські Новини".

Ганна Гречишкіна. Фото з Вікіпедії

"Моя подорож буде мати соціальний характер: у кожній країні за маршрутом буду організовувати зустрічі з дітьми-сиротами, молоддю, ВІЛ-інфікованими, а також з іншими людьми, яким необхідна підтримка й натхнення", - сказала Гречишкіна.

Крім того, метою подорожі, зі слів мотоциклістки, є популяризація України й створення її позитивного іміджу на міжнародній арені, оскільки Гречишкіна стане першою українкою й першою жінкою зі СНД, що самостійно проїде на мотоциклі через 5 континентів.

При цьому загальний пробіг на мотоциклі становитиме більш як 100 тис. км.

Проект реалізується з назвою I have a dream за підтримки Національної асоціації мотоциклістів і скаутської організації "Пласт".

Свою подорож Гречишкіна здійснить за спонсорські гроші.

Зі слів першого українця, що здійснив подібну подорож в 2010-2011 роках, Валерія Кришеня, на цю поїздку необхідно від 3 до 5 тис. доларів на місяць.

Гречишкіна має 7-річний досвід водіння мотоцикла, а також досвід самостійних поїздок на мотоциклі в країни Європи, Кавказу, Близького Сходу.