Боротьба за життя дружини: як фотограф рятував кохану. Фото

— 8 листопада 2013, 17:35

Анжело Мерендіно з Нью-Йорку почав знімати свою дружину Дженніфер у 2008-ому році, коли їй було поставлено страшний діагноз, пише The Daily Mail.

У серії світлин "In The Battle We Did Not Choose" ("На війні, яку ми не обирали"), Анжело показав всі кроки битви із хворобою: діагностика, лікування та повсякденне життя протягом чотирьох років.

На своєму сайті, Він розповідає про історію їхніх стосунків: "Вперше, коли я побачив Дженніфер, я знав, що вона одна єдина. Так само мій тато розповідав своїм сестрам про мою матір у 1951-ому році. "Я знайшов її", - сказав він.

Хлопець каже, що довго не наважувався сказати Дженніфер про свої почуття, та врешті-решт "серце перемогло" і він зізнався. На його здивування, дівчина так само була закохана у нього.

Уже через шість місяців Анжело запропонував їй руку та серце. Менше ніж за рікпобачень, пара, в оточенні родини, одружилася у центральному парку Нью-Йорка. А через 5 місяців подружнього життя, у Дженніфер діагностували рак молочної залози.

Вона мужньо боролася із хворобою, а Анжело підтримував її. Він хотів "олюднити рак через фотографії".

За його словами, із кожною новою проблемою, пара зближувалася ще більше. "Одного разу, коли Джен доправили до лікарні і її біль вийшов з-під контролю, вона схопила мене за руку і дивилася на мене вогкими очима. Тоді вона сказала, що ми повинні дивитися в очі одне одному, бо лише так вона може впоратися із болем", - розповідає він.

Коли 39-річна Джейн втратила волосся та почала пересуватися за допомогою ходунків, люди весь час дивилися на неї на вулиці.

"Моїми фотографіями я хотів продемонструвати повсякденне життя. Вони показують сум, виклик, труднощі, страх, самотність, з якою ми зіткнулися. Та найбільше вони показують наше кохання. Ці фотографії не характеризують нас. Вони і є ми", - каже він.

Дженніфер померла 22 грудня 2011-го року у віці 40 років. Наразі Анжело створив фонд, аби допомагати хворим на страшну хворобу.

Реклама:

Головне сьогодні