Хостікоєва прибрали з російського серіалу за "Слава Україні"

— 28 серпня 2014, 09:44

Актор каже, що за сценарієм його герой промовляє: "Ось яка зміна у нас зросла, матері, ви повинні пишатися своїми синами, це наше майбутнє, перемога буде завжди за нами!".

"Прямо перед цими зйомками сталися трагічні події в зоні АТО, коли загинули 22 наших бійця... Кажеш цей текст сценариста - а в горлі ком. І ось тоді, коли на репетиції я вже завершував свою фразу, то закричав на весь голос: "Слава Україні!" Вся масовка в один момент вигукнула: "Героям слава!", - цитує його Дзеркало тижня.

Хостікоєв розповідає, що режисер серіалу ледь не знепритомнів. Йому зробили зауваження, що так робити не можна.

"І хоча це була репетиція, але після тієї сцени мій персонаж отаман - "поїхав до іншої станиці". Мене зняли з ролі! І все ж я впевнений, що навіть в такі "смачні" моменти не можна здавати свої позиції. Ні кроку назад, тільки вперед!", - каже актор.

Хостікоєв - визнаний метр українського театру, величезним успіхом у глядачів користуються вистави з його участю: "Грек Зорба", "Кін IV", "Швейк". В кінці минулого сезону на своїй рідній сцені Анатолій Георгійович представив і режисерську роботу - спектакль "Моя професія синьйор з вищого світу".

Реклама:

Головне сьогодні