Пластикові вікна Viknar'off: виробництво, види та секрети правильного вибору вікна

— 4 травня 2017, 11:48

Пластикові вікна Viknar'off є одними з найбільш якісних виробів такого типу в Україні. Разом з тим, ці вироби пропонуються в широкому асортименті та відрізняються доступною вартістю. Однак, для того, щоб правильно вибрати рішення для конкретної ситуації, необхідно мати уявлення про те, що це за вироби, як вони виробляються та які основні відмінності є між металопластиковими вікнами різних типів.

Основні етапи виробництва металопластикових вікон Viknar'off

Вікна різних типів виготовляються на виробничих потужностях заводу Viknar'off, що знаходиться у Тернополі. Виробництво провадиться на обладнанні провідних компаній з Європи. Таких, як Urban, Bistronic та інших. Сам процес виробництва можна умовно поділити на 5 етапів, кожний з яких відрізняється високим рівнем виконання робіт:

  • Нарізка ПВХ профілю. Завдяки точному обладнанню, точність розмірів рами, стулки та віконної перегородки може досягати 0,01 мм.
  • Зварка профілю конкретного виробу. На цьому етапі виготовляється заготовка виробу, яка проходить повну підготовку до встановлення склопакету.
  • Виробництво склопакету. Спеціальне обладнання дозволяє швидко та якісно виробляти оптимальні, для конкретного замовлення, склопакети, з використанням різних видів скла.
  • Збирання готового виробу. Склопакет встановлюється в раму з метало пластикового профілю, та надійно фіксується за допомогою штапиків.
  • Перевірка якості виробу на контрольному стенді. Тут виявляються та виправляються всі недоліки, які могли випадково з’явитися на попередніх етапах.

Звичайні та енергозберігаючі склопакети в метало пластикових вікнах Viknar'off

Як відомо, металопластикові вікна та двері від виробника можуть бути обладнані як звичайними, так і енергозберігаючими склопакетами. Однак, далеко не всі розуміють, чим ці два типи склопакетів відрізняються по суті. А різниця дуже проста. В енергозберігаючих склопакетах використовується скло, що має певні особливості у своїй структурі. Таке скло має спеціальних шар, який має здатність відбивати інфрачервоне випромінювання. Тому, такі вікна чудово зберігають тепло взимку, та не менш ефективно зберігають прохолоду спекотним літом.

Що до того, як можна відрізнити енергозберігаюче скло від звичайно звичайним людям, то насправді все дуже просто. Треба лише піднести до склопакету запалений сірник, свічку або звичайну запальничку. У вікні вогонь відобразиться стільки раз, скільки шарів скла в ньому є. Тобто, в однокамерному склопакеті відобразиться два рази, у двокамерному – три тощо. А от колір цих відображень покаже, чи є склопакет енергозберігаючим. В звичайному склі, вогонь буде червоно-жовтим. А в енергозберігаючому – червоним, зеленуватим чи блакитним. Все залежить від складу напилення на склі.

Одно- та багатокамерні склопакети: особливості та переваги

В сучасних вікнах не використовується скло окремим полотном. Завжди використовуються склопакети, які являють собою готові блоки із скляних пластин та герметично захищеним простором між ними. Склопакети бувають однокамерними, двокамерними та багатокамерними. Під камерою треба розуміти той самий простір обмежений двома скляними пластинами. Відповідно, в однокамерному склопакеті використовується дві скляні пластини, в двокамерному – три тощо.

Чим більше камер, тим краще таке вікно зберігає тепло в приміщенні. Крім того, вікна з багатьма камерами мають кращі звукоізолюючі властивості. Разом з тим, треба зауважити, що вікна з багатокамерними склопакетами важчі. А це вимагає більшої уваги до багатьох факторів при їх встановленні.

Як правильно вибрати металопластикові вікна для конкретної ситуації

Вибір хорошого метало пластикового вікна насправді не є дуже складною процедурою. Потрібно лише точно знати, які завдання повинен вирішувати конкретний виріб в конкретній ситуації. Крім того, варто звертати увагу на 3 основних складових дійсно хорошого вікна:

  • Якість та властивості склопакету. Потрібно визначити, скільки камер повинно бути в склопакети та чи потрібні енергозберігаючі або захисні напилення. Правильно обраний склопакет забезпечить хороші ізолюючі властивості та ніколи не буде запотівати.
  • Якість фурнітури. Фурнітура є одним з елементів, від якого залежить якість та довговічність всієї віконної конструкції. Вона витримує значні динамічні та статичні навантаження. Тому, на заводі Viknar'off завжди використовується фурнітура найвідоміших європейських марок.
  • Якість та параметри профілю. Завод Viknar'off використовує тільки якісний перевірений профіль. А от кількість камер в профілі для конкретного виробу треба визначати, виходячи з конкретних умов. Чим більше камер, тим тепліший профіль.

Таким чином, вікна Viknar'off, в будь-якому випадку, забезпечать комфорт та затишок у Вашому будинку чи квартирі. Ціни на металопластикові вікна компанії Viknar'off є привабливими та доступними для більшості українців. А замовити такі вікна можна на нашому сайті в будь-який час.

Реклама:

Головне сьогодні