Топ-5 головних фішок Apple iPhone 6s Plus

— 13 червня 2017, 10:34

Понад рік тому яблучна компанія Apple, випустила свій перший 5,5-дюймовий смартфон iPhone 6 Plus. Як і слід було очікувати, цей фаблет отримав краще апаратне забезпечення та з’явилась безліч інших фішок. Та і виглядає iPhone 6 Plus, як завжди приголомшливо.

Це був досить несподіваний вчинок від виробника, який довгий час не визнавав гаджети більше 4 дюймів. І тепер 6-та плюс-версія iPhone є невід'ємною частиною лінійки Apple. Ознайомитися з фото, технічними характеристиками та основними особливостями iPhone 6 Plus можна на сторінці https://www.moyo.ua/smartfon-apple-iphone-6s-plus-128gb-space-gray/161665.html
А далі давайте розглянемо топ-5 особливостей iPhone 6s Plus і чи вдалося Apple, зробити свій перший фаблет дійсно кращим?

1. Голова пристрою – екран

iPhone 6 Plus має екран з IPS-матрицею та HD роздільною здатністю 1920х1080, при щільності точок в 401 пікс. Кути огляду можна з упевненістю назвати максимальними. Передача кольору залишається природною навіть при сильному відхиленні дисплея. На сонці картинка також залишається читабельною.

2. Фото та відео зйомка

Як і прийнято корпорація Apple не женеться за кількістю пікселів. Тож iPhone 6 Plus отримав 12 МП камеру iSight, яка здатна робити неймовірно яскраві та чіткі знімки. Крім того, тепер у вас є можливість знімати Live або живі фотографії. Ця функція записує кілька мить до і після зйомки, що дозволяє подивитися її в русі, зробивши один дотик.

Відео камера позволяє знімати у приголомшливої якості 4K, що в чотири рази більше, ніж в HD (1080p).

Фронтальна камера оздоблена 5 МП модулем.

3. Продуктивність

Нарешті ми підібралися до головної характеристики - заліза. Процесор iPhone 6S Plus відмінно справляється зі своїми обов'язками. Apple робить наголос не на кількість ядер, а на архітектурі.

Ці показники можуть засмутити прихильників "яблучних" гаджетів, адже флагмани на Android мають і 4х- та 8-мі ядерні процесори з ОЗП 3-4 Гб, але синтетичні тести демонструють досить великі показники продуктивності iPhone 6 Plus.

4. Батарея

Фаблет отримав велику батарею, її обсяг - 2915 мА∙год. Це дозволяє в режимі перегляду HD відео смартфону працювати протягом 7 год. 30 хв, в заблокованому стані - 384 час.

Показники непогані, але не революційні.

5. Враження

За якістю передачі звуку нарікань не має: на вітрі або в приміщенні все працює відмінно. Вібродзвінок та сам дзвінок досить сильні, що типово для компанії Apple.
Таким чином, перший "млинець" у категорії великих смартфонів у компанії Apple не вийшов "грудкою". Бренду вдалося створити цікавий фаблет, в якому є ряд сильних сторін - час автономної роботи, непоганий дисплей, неперевершений дизайн. Мінуси, як завжди, пов'язані з закритістю платформи IOS та завеликою ціною пристроїв від Apple.

Реклама:

Головне сьогодні