Професійна косметика для волосся - розкіш чи необхідність?

— 22 серпня 2019, 12:50

Багато красунь думає, що блискучі локони залежать тільки від генетики. Насправді гарні кучері в більшості випадків - результат копіткої праці. Не тільки кучері потребують уваги.

Локони постійно піддаються шкідливому впливу зовнішніх чинників: сонця, вологи, вітру. Не кращим чином на волосся впливають різноманітні процедури із застосуванням хімічних засобів. Як наслідок, локони втрачають блиск і здоровий вигляд.

Повернути красу волоссю дозволяють професійні процедури в салонах краси та спеціальні засоби. Їх називають професійною косметикою для волосся. Помилково вважається, що ці засоби використовують тільки перукарі та стилісти.

Насправді професійну косметику застосовують прості жінки, які хочуть підтримувати здоровий вигляд своїх локонів. Крім того, професійна косметика для волосся допомагає продовжити результат б'юті-процедури - кератинового випрямлення чи завивки.

Переваги професійних засобів по догляду за локонами:

  • Ефективність. Професійні засоби розробляються за особливою формулою. Вони містять активні речовини, які стимулюють роботу організму. Ви побачите результат після першого застосування засобу.
  • Висока якість засобів. Косметика проходить тестування. Вона не містить агресивні речовини.
  • Великий розмір пляшок. Засобу вистачить надовго.

Які бренди професійної косметики заслуговують пильної уваги?

L'Oreal Professionnel

Цей бренд - справжня легенда в індустрії краси. Він випускає повний спектр засобів по догляду за волоссям: шампуні, кондиціонери, відновлювальні сироватки, лаки, фарби, маски та ін. Цікаво, що саме L’Oreal став першим випускати фарби для волосся. Сьогодні він лідер ринка професійних засобів для волосся.

Kerastase

Французький виробник косметичних засобів. Він гарантує люксовий догляд за локонами. Навіть лаки для волосся не наносять шкоди, адже у складі містяться оздоровчі компоненти такі, як вітамін E та УФ-захист. Kerastase випускає шампунь, після якого не потребується укладка.

NIOXIN

Американська компанія з дуже цікавою історією заснування. Її засновниця Єва Грехам втратила половину свого волосся після вагітності. Вона поставила за мету знайти засіб, який поверне красу локонам. Єва зрозуміла, що волосся - це продовження обличчя, а значить воно потребує особливого догляду. Зараз компанія випускає засоби для комплексного догляду за кучерями.

Londa Professional

Справжній ветеран hair-ринку, який в позаминулому столітті починав свою діяльність з виробництва підкладок для перук. Тільки через 40 років компанія Londa Professional почала виготовляти засоби по догляду за волоссям. В лінійки бренду входять поживні шампуні, незмивні та відновлювальні кондиціонери, маски глибокої дії та ін.

Реклама:

Головне сьогодні