Компанія Emaar Hospitality Group оголосила про відкриття Address Beach Resort Fujairah 5* в Фуджейрі

— 14 липня 2021, 17:15

Літо у розпалі й бездоганні морські курорти Об’єднаних Арабських Еміратів користуються заслуженою популярністю серед українців.

Новим напрямком для туризму може стати емірат Фуджейра - якщо раніше українці бронювали тут близько 20 тис. ночей у рік, то зараз, у першому півріччі 2021 року під час пандемії, туристичний потік дещо знизився і становив 6 тисяч заброньованих ночей. Це означає, що відкриття другого пляжного готелю преміального готельного бренду Address Hotels + Resorts в ОАЕ компанією Emaar Hospitality Group (EHG) стане чудовим приводом підвищення попиту серед вимогливих українських клієнтів.

Розкішний курортний комплекс Address Beach Resort Fujairah 5 * пропонує 196 вишуканих номерів, 2 ресторани, бар біля басейну та лобі-лаунж. Також у готелі розмістяться фірмовий СПА-центр The Spa at Address, три каскадних басейни, сучасний фітнес-центр, дитячий клуб та ігровий майданчик на відкритому повітрі, а також дайвінг-центр.

Крім того, для гостей готелю розроблена активна програма розваг, що охоплює пішохідні екскурсії, заняття хайкінгом і відвідування устричної ферми Dibba Bay Oyster Farm.

Готель буде працювати за системою харчування "все включено".

Загальна територія Address Beach Resort Fujairah складе понад 53 000 м2.

Комплекс буде розташований в еміраті Фуджейра, на пляжі Аль-Ака (Al Aqah Beach) в оточенні гірських хребтів Хаджар (Hajar Mountains). Планована дата відкриття - 15 липня 2021 року.

Марк Кірбі (Mark Kirby), керівник відділу готельного бізнесу Emaar Hospitality Group: "Address Beach Resort Fujairah стане першим готелем преміального бренду Address Hotels + Resorts, який буде відкритий за межами Дубая компанією EMAAR Hospitality Group.

Місцем розташування нового курорту ми вибрали емірат Фуджейра і чудове східне узбережжя ОАЕ. Слідом за успішним відкриттям Address Beach Resort в Дубаї в кінці 2020 року, наш новий комплекс у Фуджейрі стане другим пляжним готелем мережі в ОАЕ - ідеальним місцем відпочинку як для жителів самого емірату, так і для іноземних туристів, які обирають для своєї відпустки курортні комплекси преміум-класу і звикли до високого рівня сервісу і гостинності".

Офіційний сайт готелю: https://www.addresshotels.com/en/

Facebook: https://www.facebook.com/addressfujairah

Про мережу Address Hotels + Resorts

Address Hotels + Resorts - це перший готельний бренд Emaar Hospitality Group. Готелі мережі займають окрему нішу на міжнародному ринку сфери послуг, встановлюючи нові стандарти гостинності і виняткової якості обслуговування.

Про Emaar Hospitality Group

Emaar Hospitality Group LLC (EHG) - дочірнє підприємство міжнародної девелоперської компанії Emaar Properties. Основною спеціалізацією EHG управління з великим переліком корпоративних проектів у сфері готельного бізнесу та дозвілля. Додаткова інформація про компанію Emaar розміщена на сайті www.emaar.com

Головне сьогодні