Що краще: звичайна шафа чи купейна?

— 16 липня 2021, 12:00

Власники невеликих квартир часто переймаються тим, де поставити шафу. Це меблі, що завжди займають багато місця, але без яких не можна обійтися. Велику кількість одягу потрібно десь розмістити. Ось тут на допомогу і приходить функціональна й компактна шафа-купе від mebel-soyuz.com.ua.

Чому шафи-купе зручніші за звичайні?

Шафа-купе дає змогу відмовитися від громіздких стінок. Її дверцята працюють на роликах і просто від'їжджають убік. Нерідко меблі вбудовується в стіну, і дверцята шафи при відкритті теж відкочуються туди, тоді як у звичайної вони розкриваються всередину приміщення і вимагають вільного простору. За допомогою такої шафи можна зонувати вузьку і довгу кімнату, відокремивши місце відпочинку від більш функціональної частини. Полиці та вішаки дають змогу акуратно розкласти і розвісити верхній одяг та інші речі. В неї можна прибрати несезонний одяг, який наразі не актуальний. Також у шафі можна заховати непотрібні предмети.

Такі меблі можуть бути досить місткими і зайняти всю стіну. Дверцята можна оформити під дизайн приміщення, покрити дзеркалами, малюнками, наприклад, батиком, вітражами, піскоструминним зображенням або вибрати нейтральне забарвлення.

Види шаф-купе і їхні переваги

Купейні шафи розрізняються за моделями, типами та розмірами. Серед переваг меблів потрібно відзначити:

  • Сучасну алюмінієву систему KARE. Це розсувна система високої якості, здатна витримати велику кількість циклів "відкриття-закриття". Її можна монтувати і демонтувати без втрати якості.
  • При створенні меблів застосовується технологічна кромка з ABC, яка екологічніша і міцніша за ПВХ.
  • Матеріалом для шаф слугує ламінована ДСП виробництва української компанії SWISSPAN, яка пройшла всі необхідні перевірки і має сертифікати європейського зразка, що гарантує високу якість і довговічність продукції з неї.

Порівнюючи купейні шафи зі звичайними, можна сміливо сказати, що другі програють за всіма параметрами. Адже шафи-купе:

  • економлять простір;
  • місткі;
  • зонують приміщення;
  • поміщаються навіть у вузьких місцях, оскільки дверцята працюють на роликах.

Замініть свої шафи з дверцятами на функціональні купейні, які пропонує у широкому асортименті інтернет-магазин "Меблі Союз".

Реклама:

Головне сьогодні