Акція "Незалежний Гігабіт": надшвидкий Інтернет і ТБ від Мережі Ланет

— 31 серпня 2021, 15:55

Високошвидкісний гігабітний Інтернет уже давно вважається найбільш оптимальним для всіх наших потреб не тільки в роботі та бізнесі, а й вдома. Адже швидкість 1 Гбіт/с для домашнього Інтернету дозволяє без обмежень скачувати чи завантажувати файли великих розмірів, користуватися різноманітними програмами й ресурсами та дивитися улюблені фільми онлайн, а також працювати й навчатися дистанційно.

Акція "Незалежний Гігабіт" від Мережі Ланет

Український провайдер Мережа Ланет проводить акцію "Незалежний Гігабіт" і пропонує підключити Інтернет за дуже вигідними умовами. Акція присвячена 30-річчю Незалежності України. Ви можете підключити акційний тариф "GigaLibre" і насолоджуватися якісним безлімітним Інтернетом без обмежень цілих 30 періодів (900 днів)!

Також вам доступний для підключення тариф "GigaLibre+IP", який додатково передбачає послугу статичної IP-адреси. Так, ви отримуєте свою фіксовану адресу в глобальній мережі. Це особливо важливо для тих, хто потребує безпечного інтернет-підключення й захисту даних, наприклад, у зв'язку з особливостями роботи або ведення бізнесу. Статична IP-адреса дозволяє:

  • користуватися необхідними закритими корпоративними ресурсами;
  • створити свій вебсервер або віртуальну мережу;
  • налаштувати віддалений доступ до певних пристроїв та устаткування;
  • управляти своїм банківським рахунком віддалено тощо.

Вартість тарифного пакету "GigaLibre+IP" становить 60 грн/період. Але ви можете внести відразу всю суму й заощадити водночас 300 грн: ви сплатите не 1800, а 1500 грн за весь термін користування тарифом.

Обидва тарифні плани передбачають доступ до кабельного телебачення, а саме до ТВ-пакету "Promo" (це 120+ каналів IPTV, 40 аналогових і 50 цифрових телеканалів) в Андроїд-додатку або на Ланет.TV. Ви зможете дивитися найкращі українські та зарубіжні канали в хорошій якості й до того ж користуватися додатковими "плюшками": перемотувати відео, встановлювати батьківський контроль, ставити ефір на паузу або дивитися улюблені передачі на будь-якому пристрої — як на телевізорі, так і на смартфоні або планшеті.

Акція "Незалежний Гігабіт" діє з 23 серпня по 21 вересня 2021 року. Скористатись акційними тарифами "GigaLibre" і "GigaLibre+IP" можуть нові абоненти Мережі Ланет, а також ті клієнти провайдера, які виграли їх на офіційних сторінках у соціальних мережах Facebook та Instagram. Вартість підключення становить 30 грн. А після закінчення акції абонент буде переведений на аналогічний тарифний план із такими ж характеристиками.

Підключитися до "GigaLibre" або "GigaLibre+IP" ви можете, зв'язавшись із консультантом провайдера Мережа Ланет за телефоном, а також залишивши заявку на сайті. Або ж напишіть листа на електронну адресу, і з вами зв'яжеться наш менеджер.

Реклама:

Головне сьогодні