Скільки років ви проживете за нинішнього способу життя? ТЕСТ

Проект "Зменшуй шкоду з Олександром Колядою" присвячений шкідливим звичкам та головному питанню – чи можливо знизити негативні наслідки для організму і дозволити собі маленькі слабкості?

Відповіді дає Олександр Коляда – науковий співробітник лабораторії епігенетики Інституту геронтології Національної академії медичних наук України.

На початку проекту "Зменшуй шкоду з Олександром Колядою" пропонуємо пройти тест "Скільки років ти проживеш?". Тест складається із 18 питань. Він допоможе вам оцінити ймовірну кількість років, які ви проживете, на основі вашого способу життя і вашої спадковості.

Слід зазначити, що тест показує лише схильність до тих чи інших вікових рамок. Ви завжди можете корегувати ваш спосіб життя (харчування, поведінку, відпочинок, роботу) та впливати на його тривалість. Про те, як саме це можна зробити, читайте у матеріалах проекту. У кожному запитанні тесту оберіть варіант відповіді, який найбільше вам підходить, і натисніть кнопку "Далі".

Вже наступну статтю ми присвятимо актуальній у період новорічних свят темі – харчуванню. У коментарях до цього матеріалу пишіть запитання на тему "харчування і зниження шкоди", які найбільше вас турбують. У наступній статті Олександр відповість на найбільш поширені та цікаві питання.

Реклама:

Головне сьогодні