Побут без проблем: український сервіс, який стане у пригоді

Побут без проблем: український сервіс, який стане у пригоді

250 аварій з пральною машиною, 17 поломок кранів та 3 труби, які стали причиною затоплення, — й це все лише за один день по Києву. А як давно ви стикалися із сантехнікою?

Швидше за все, це було в момент останнього ремонту або усунення будь-яких несправностей. Втім, сантехнічне обладнання часом не готове "діяти за планом". І коли трапляються неприємні сюрпризи, не завжди є можливість швидко знайти спеціаліста.

Саме ці побутові проблеми українців стали центром уваги для компанії Valtec декілька років тому. На той момент команда компанії працювала вже понад 15 років (із 2003-го) на українському ринку й мала необхідний досвід та ресурси, тож почала роботу над пошуком рішення.

Команда, яка є представником визнаного у світі італійського бренду інженерної сантехніки Valtec, розпочала з простого: провела опитування про те, що хотіли б змінити майстри-сантехніки для підвищення якості, оперативності та доступності своїх послуг.

І сьогодні, після польових тестувань, базових доопрацювань, це рішення знайдено. Результати команди навіть перевершили заплановане, а використання сервісу понад тисячею українців на старті проєкту підтверджує це.

Мова йде про сервіс "Золоті руки". І ця назва справді говорить сама за себе.

Прості рішення складних завдань – успіх команди Valtec

Бренд Valtec було створено у 2002 році провідними італійськими фахівцями в області інженерної сантехніки. Асортимент продукції Valtec S.R.L. складається, загалом, з трубопроводів, призначених для монтажу систем водопостачання та опалення, а також комплектуючих елементів. Окрім Італії, виробничі потужності цієї компанії розташовані за кордоном – в Іспанії, Туреччині та Китаї.

Плануючи свій вихід на український ринок, компанія Valtec S.R.L. проявила гнучкий професійний підхід.

При розробці асортименту товарів, які поставляються до нашої країни, були враховані специфічні умови експлуатації інженерних систем в Україні.

Тож аналіз ринку й оцінка того, що чекають, дозволили влучити у ціль, а продукція Valtec одразу набула масового попиту.

Під час проведення будівельних і ремонтних робіт у квартирах, приватних домогосподарствах чи в промисловому будівництві не потрібно збирати "конструктор" з брендів – все є в одному місці, а якість кожного товару гарантована.

Також клієнтам компанії доступні такі зручні розрахунково-графічні програми, як Valtec C.O. для проєктування систем опалення і Valtec H2O для проєктування систем водопостачання, що були розроблені фахівцями польської фірми Sankom.

Тож планування на папері, що не враховує певних факторів при проведенні робіт, пішло в минуле. З Valtec майбутнє настало сьогодні, й воно доступне кожному!

Якість, що перевірена часом

З моменту виходу Valtec S.R.L. на український ринок пройшло вже 17 років. І весь цей час спеціалісти компанії не припиняли працювати над удосконаленням якості своєї продукції та послуг. Так, у 2015 році гарантійний термін для більшої частини вироблених конструкцій і комплектуючих елементів було збільшено до 10 років. На деякі позиції, такі як посилені крани серії Perfect, термін гарантії збільшили до 15 років.

Нині продукція Valtec представлена по всій Україні. Її можна придбати в понад 10 тис супермаркетах сантехніки, спеціалізованих магазинах та інших торгових точках, навіть у найвіддаленіших регіонах. До того ж, компанія постійно розвивається, постачаючи ефективні технології Німеччини та Італії на український ринок.

"Золоті руки" майстра на відстані одного кліку

Набутий досвід та знання провідних технологій в сантехніці команда Valtec втілила у новому проєкті.

Онлайн-сервіс "Золоті руки" – платформа, де замовник може швидко знайти спеціаліста по вирішенню побутових сантехнічних питань і домовитись з ним про надання послуг. Тут все зійшлось: якісна італійська сантехніка + золоті руки майстрів + оперативне обслуговування.

Все дуже просто. Заходимо на "Золоті руки", натискаємо на назву свого міста, створюємо замовлення і чекаємо на зворотний зв’язок.

А тим часом можна ознайомитися з каталогом продукції Valtec, перейти за посиланням сюди, щоб заповнити форму замовлення та отримати зворотний зв’язок від Valtec, або переглянути відеоогляд продукції у блозі.

До речі, кияни стали першими серед українців користувачами, які при заповненні форми на zolotiruky.com/santehnik можуть скористатися повним комплексом послуг. До нього входять: покупка товарів у сертифікованому центрі комплектації, індивідуальна знижка при покупці до 25%, гарантія, а також можливість скористатися послугою майстра "Золоті руки".

Трохи терпіння – все тільки починається

Спільними зусиллями компанії Valtec та команди "Золоті руки" життя та побут українців крок за кроком виходять на новий більш комфортний рівень. Сервіс вже працює у Києві та Дніпрі.

А для тих, хто не знайшов свого міста у списку онлайн-сервісу "Золоті руки", є хороша новина. Потрібно трохи зачекати, адже ця онлайн-платформа тільки набирає обертів, і згодом кількість міст збільшиться. У найближчих планах на майбутнє – автоматизація прийому замовлень у Чернігові, Кривому Розі та Запоріжжі.

"Золоті руки" – сервіс, яким ВАРТО пишатися Україні!

Головне сьогодні