Глухе цуценя навчають мові жестів

— 23 березня 2011, 15:14

Спрінгер-спаніелю на ім'я Еліс було лише 8 тижнів, коли заводчик зрозумів, що вона не чує. Долею покинутого маляти почала опікуватися благодійна організація The Blue Cross.

Тваринозахисники хвилювалися, що їм не вдасться підшукати новий дім для песика, який не чує людського голосу, пише The Sun.

Однак, для маленької Еліс незабаром знайшлася любляча родина, її "вдочерили" Марі Вільямс та Марк Морган, які також є глухими.

"Вона була така гарненька, а те, що вона була глуха, змусило нас полюбити її ще більше - ми зрозуміли, що вона якраз впишеться в нашу сім'ю", - каже 41-річна Вільямс.

"Коли ми прийшли навідати її до центру, в мене на очах з'явилися сльози, бо вона була така мила, ми одразу прив'язалися (до неї)", - згадує жінка.

Менш ніж за місяць Еліс перебралася до нової родини, де на неї чекали троє синів пари - 16-річний Ліам, 13-річний Льюїс та 5-річний Оуен.

"Я була дуже зла, що хтось покинув її через те, що в його очах вона була "недосконалою"... Доклавши трохи зусиль, можна впоратися з глухим цуценям. Вона вже вивчила жести кількох основних команд", - розповідає хазяйка.

Реклама:

Головне сьогодні