Тест

Цунамі в Японії: нове шокуюче відео

Майже через місяць після жахливого землетрусу в Японії в мережі з'явилося нове шокуюче відео трагедії.

На відеозапису видно, як хвиля з величезною швидкістю повністю змиває містечко Мінамі-Санріку у префектурі Міягі, яка вважається однією з найбільш постраждалих від стихії. Один із мешканців, що встиг вчасно піднятися на високий пагорб позаду містечка, що розташоване на океанському узбережжі, знімає те, що відбувається внизу. Спочатку навіть не зрозуміло що відбувається і чому кричать люди.

На запису видно, як на горизонті виростає велика руда хмара. Потім стає очевидно, що на величезній швидкості до містечка наближається гігантська хвиля, що зносить все на своєму шляху.

[L]Із наближенням потоку, на відео видно, що до пагорбу біжать люди. Одна жінка, котра тягне із собою сумку, напевне із найбільш необхідними речами, весь час озирається на хвилю. При цьому з іншого боку до неї наближається величезний дах. Дізнатися, чи вціліла жінка - неможливо. На запису цього не видно, адже оператор починає знімати інших людей, які також намагаються врятуватися від хвилі.

Нагадаємо, містечко із населенням 17 тисяч чоловік зникло повністю. Більша половина його мешканців - 9,5 тисяч осіб - до сьогодні вважаються зниклими без вісті.