Бразильська Рапунцель: 12-річна дівчинка ще жодного разу не стриглася. Фото

— 21 березня 2012, 17:36

Нині дівчинка готова продати розкішні коси за 5,5 тисяч доларів.

Довжина хвилястого волосся Наташі становить 1 метр 57 сантиметрів та практично дорівнює зросту юної бразилійки, пише The Daily Mail.

На миття волосся в дівчинки йде чотири година та пляшка шампуню на тиждень. Щоб розчесати коси, в Наташі йде півтори години. Коли вона ходить, то мусить притримувати волосся.

Родина Наташі мешкає в бідному районі Ріо-де-Жанейро. Місцеві дітлахи часто збираються коло їхнього будинку та горлають: "Рапунцель, Рапунцель, спусти свої коси".

Наташу часто фотографують перехожі, люди милуються її волоссям та радять ніколи його не стригти.

Розлучитися з косами дівчинку її вмовила мама, бо ця краса перетворила життя школярки на суцільну муку.

"Наразі вона наче полонянка. Вона ходить лише до школи, а тоді знов додому. Вона не може піти кудись іще, наприклад, зайнятися спортом, бо коси заважають. У школі мені сказали, що її потрібно постригти, щоб вона мала свободу, як інші дівчатка її віку", - каже мама, Катаріна Мораес де Андраде.

До того ж, понад 600 доларів на рік, що їх Наташа змушена витрачати на шампунь – завелика сума для незаможної родини.

"Я люблю мої довгі коси та сумуватиму, коли їх не стане. Але доглядати за ними – це мука", - визнає дівчинка.

Своє волосся вона планує продати за 5,5 тисяч доларів і на ці гроші зробити ремонт у своїй кімнаті. А ще Наташа, яка вже намітила собі стрижку "боб", зможе нарешті ходити на пляж. Досі вона цього собі не дозволяла, бо сіль шкодила її волоссю.

Реклама:

Головне сьогодні