Німці масово здають квитки на Євро, бо в Україні все дорого

— 23 квітня 2012, 12:30

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Керівник єдиного в Німеччині туроператора, що спеціалізується на подорожах в Україну, Мартен Ланге обурюється, що авіаквитки в Україну занадто дорогі, а "Укрзалізниця" досі не має розкладу потягів на літо.

"І це за 5 тижнів до Євро! А коли вони збираються продавати квитки? Німці не звикли купувати все в останню хвилину, тут планують свої подорожі", - сказав він.

Офіційний туроператор німецьких фанатів "Євроллойд" вирішує це транспортне непорозуміня чартерними авіарейсами. Квиток до Львова коштуватиме майже 700 євро. Німці вважають, що ціна занадто висока.

Таким способом на Євро поїде лише тисяча вболівальників. Та на них чекає ще одна українська біда – готелі. Більшість номерів спочатку були заблоковані, скаржаться тут, а потім їх стали здавали по півтисячі євро за ніч.

"Знаєте, яка реакція наших клієнтів? Вони були такі раді, коли виграли в лотерею квитки на матч. Так от тепер ці квитки масово здають, тому що тут ніхто не готовий платити так багато за номер", - розповів керівник турбюро Мартен Ланге.

У свою чергу Марсель Рьотінг розповів, що поїде на перший матч німецької збірної до Львова потягом.

"Уперше я мандрував в українському потязі з Києва до Львова, їхали цілу ніч. Ми, німці, розбалувані нашими потягами. 600 кілометрів із Берліна в Мюнхен у нас експреси долають за 5 годин. А тут я навчився спати в поїздах", - сказав турист.

Студент Штеффен Галлінг купив два квитки на матчі в Донецьку по 30 євро. Добиратися буде потягом, житиме у друзів. Він уже був в Україні і розуміє російську.

"А які вже можуть бути погані несподіванки в Україні? На тлі того, що про вас пишуть у пресі, сюрпризи можуть бути вже тільки приємні", - зізнався він.

Реклама:

Головне сьогодні