Продавці морозива пропонують змішувати його з вином

— 25 квітня 2012, 16:31

На думку творців, такі смакові поєднання чудово освіжають в спекотні сонячні дні, повідомляє whywhywine.

Cherry Merlot: звичайне вершкове морозиво (пломбір) змішується з вишнею (свіжою або консервованою) і туди додається сортове Мерло. Це вино вибрано тому, що Мерло характеризується своїми сливовими і вишневими тонами.

Chocolate Cabernet: вершкове морозиво з добавками маленьких шматочків шоколаду змішується з Каберне Совіньон, адже дане вино має яскраво виражені аромати чорної смородини, вишні і червоних фруктів.

Peach White Zinfandel: вершкове морозиво змішується з невеликими шматочками свіжого персика і вином White Zinfandel, що відрізняється своїми фруктовими відтінками і приємним післясмаком.

Port: звичайний вершковий пломбір змішується з вином Ruby Port, що характеризується своїм багатим смаком.

Red Raspberry Chardonnay: вершкове морозиво змішується зі свіжою малиною і в отриману масу додається Шардоне, відоме своїми делікатним ванільним ароматом і м'яким вершковим смаком. Краще підійде Шардоне, яке було витримане в дубовій бочці.

Riesling: в біле морозиво додається Рислінг, що виділяється своїми фруктовими тонами і освіжаючою кислинкою.

При цьому, творці такої винно-гастрономічною пари попереджають, що оскільки морозиво містить алкоголь, його не варто давати дітям. А ось за кермо автомобіля після порції такого "винного" морозива цілком можна сідати. Головне - знати міру і знайти потрібні пропорції.

Реклама:

Головне сьогодні