Тест

Українська "Барбі з Одеси" зізналася, що робила пластику і взагалі не їсть. Відео

Одеситка Валерія Лук'янова, яка дуже схожа на відому ляльку, поділилася з ТСН-Особливе своїми поглядами на роботу і життя, і навіть зізналася, що таки робила пластичну операцію.

Валерія Лук'янова зараз представляється як Аматуе, що означає "Богиня сонця", проте в інтернеті її знають як Барбі з Одеси. У мережі вона - справжня зірка і пишається цим.

Правда, лялькою себе не вважає. Аматуе стверджує: її зріст 172, вага 42 кг, обхват талії - 47 см. Зі здоров'ям у неї все добре. 10 років тому, каже Лук'янова, вона пила, курила і важила 47 кг і виглядала пухкенькою.

Заради ідеальних форм вона стала вегетаріанкою. Потім - відмовилася ще від молока і яєць, їла лише фрукти. А зараз - взагалі не їсть, а тільки п'є. У найближчих планах Аматуе - відмовитися і від води теж і харчуватися тільки духовною енергією.

Вона вже її накопичує – намагається не плакати і не сміятися.

Недоброзичливці, які викладають в інтернеті її давні фотографії та цитати з блогів, Валерію не дуже дратують. Хоча вона і стверджує, що цього не писала: "Як добре, що я закрила щоденник і можу описати деякі особисті речі. На початку осені в Китаї я видалила два нижні ребра і домоглася чи не найтоншої талії в світі".

[L]Аматуе визнає лише одну пластичну операцію: "Я зробила груди, щоб це виглядало гармонійно".

Головний глядач цієї гармонії - чоловік Валерії. Про Дмитра вона розповідати не любить. Каже лише: в родині - повна ідилія.

"В халатику я не ходжу. У мене короткий топік. Чоловік в будь-який момент може прийти. Я намагаюся фарбуватися", - ділиться сімейними тонкощами Валерія.

Народжувати дітей коханому Аматуе не збирається, оскільки діти її ніколи не приваблювали.

Зате охоче доглядає за своїм чорним котом Бегемотом. Про Бегемота вона розповідає слухачам своїх езотеричних семінарів. Щоб два дні долучатися до її духовного досвіду, люди платять по сто доларів.

Amatue - вона ж Elondria Lit, Naxema, і Felomena - найвідоміша дівчина російськомовного Інтернету. Фото TabloID

Заробляти своїми ідеальними формами одеситка теж готова. Але - не в Україні. І не менше, ніж за 10 000 доларів на місяць. А ще, каже Аматуе, всі їй радять професійно зайнятися вокалом, але поки співає тільки для задоволення.

Відео ТСН, фото з сайту Аматуе