Данські фанати у Львові і голландці у Харкові. Фото

— 13 червня 2012, 18:28

У Львів прибули данські фанати разом з крон-принцем Фредеріком, щоб уболівати за свою команду у грі з Португалією.

Як пише львівський фотограф Максим Баландюх у своєму ЖЖ, "даньці кучкуються разом і таке враження, що їх дуже багато)"

"Проходили повз португальці, які підспівали данську пісеньку, а потім вже даньці відповіли взаємністю і затянули "португал але", як за всіма канонами хіпі - любов і мир)", додає Баландюх.

Як відомо, данський крон-принц прибув об 11:20 в Міжнародний аеропорт "Львів" ім. Данила Галицького разом із данськими уболівальниками чартерним рейсом "Копенгаген – Львів".

На борту літака "Аеробус" була 141 особа.

Митне оформлення Крон-принц Данії вирішив проходити разом із іншими данськими вболівальниками, скориставшись смугою спрощеного контролю "зелений коридор".

В свою чергу в офіційній фан-зоні у Харкові вдень працювала поливальна машина "для охолодження уболівальників". Зокрема, вболывальники голландської збірної активно купалися у струменях води.

Рішення задіяти поливальну машину було ухвалено в результаті обговорення з експертами УЄФА питання, "як утримати уболівальників у фан-зоні за нинішніх погодних умовах (у ці дні в Харкові висока температура повітря)".

Поливальні машини планували використовувати і ввечері в середу, під час традиційного маршу голландських уболівальників від фан-зони до стадіону "Металіст".

Фото Максим Баландюх (Львів), Дмитро Ларін (Харків)

Реклама:

Головне сьогодні