Жінка, яка відбула найдовший у США термін ув’язнення, вийшла на волю

— 15 серпня 2012, 15:01

Її засудили до довічного ув’язнення за вбивство 15-місячної дитини, скоєне 1963. Комісія з дострокових звільнень вирішила, що Сміті достатньо покарана і не становить загрози для суспільства.

Про це повідомляє Radar Online з посиланням на AZCentral.com.

Маленьку дівчинку, яку позбавила життя Сміті, звали Сенді Герберік. Пропрацювавши нянею лише тиждень, Бетті вбила свою підопічну. Потрапивши за ґрати, жінка тричі скоювала втечу.

Сміті каже, переламний момент її життя настав, коли в 1983-му вона отримала лист від матері Сенді. Жінка написала, що пробачає їй.

"Завдяки їй я відчула, що я не чудовисько. Я відчула що, якщо вона змогла мені пробачити те, що я забрала життя її дитини, то і я можу собі пробачити… Це була моя відповідальність – стати кращою людиною, ніж я була", - розповіла колишня ув’язнена.

"Це дивовижно – їхати по дорозі та не бачити ніяких колючих дротів. Мені пощастило, так неймовірно пощастило", - поділилася жінка враженнями від волі.

Залишивши стіни тюрми в штаті Аризона, Бетті поїхала до своєї племінниці, де планує оселитися. Звісно, адаптація до світу, який змінився за півсторіччя, буде непростою, але жінка певна, що впорається.

Реклама:

Головне сьогодні