Тест

Після 19 років шлюбу чоловік розлучився, бо дізнався, що дружина – транссексуал

Про це пише у вівторок бельгійська газета "Нівсблад", повідомляє Інтерфакс.

"Я відчуваю, що мене ґвалтували впродовж декількох років. Я привіз її до Бельгії. Це було нелегко. У судів Бельгії були серйозні сумніви з приводу її походження та документів, що засвідчують її особистість, але, тим не менш, вони прийняли їх. Я вважав її привабливою жінкою, повністю жінкою. У неї не було жодної чоловічої риси ", - говорить 64-річний чоловік на ім'я Ян.

Чоловік ніколи не підозрював того, що його дружина насправді з'явилася на світ в чоловічому тілі, але його друзі і родичі почали переказувати йому подібні чутки.

"Я притиснув її до стіни і сказав, що хочу дізнатися правду, вона чоловік чи жінка. А вона пояснила, що народилася хлопчиком, а потім зробила операцію зі зміни статі. І оскільки зараз вона є жінкою, вона не вважала за потрібне інформувати мене про своє минуле. Мій світ зруйнований", - сказав він журналістам.

Він познайомився зі своєю 48-річною дружиною Монікою 19 років тому, коли та прийшла працювати нянею в його попередню сім'ю.

Уродженка Індонезії настільки припала до смаку бельгійцю, що той розірвав стосунки зі своєю першою дружиною і одружився з 27-річною Монікою. Його влаштовувало те, що жінка чудово ладнала з його дітьми і не збиралася народжувати власних.

В даний час чоловік проходить психіатричне лікування. Шлюборозлучний процес уже стартував, однак суд відмовив йому в проханні виселити Моніку зі спільного дому, оскільки поки вона має право жити з чоловіком під одним дахом.