Британська ворожка гадає людям на пуделях

— 22 січня 2013, 17:28

Жіночка віщує людям вже понад 40 років. За один сеанс вона бере 40 фунтів стерлінгів.

Про це пише The Daily Mail.

Як стверджує Лінда, серед її клієнтів є зірки, політики та спортсмени. На їхнє прохання пуделі "винюхують" у них проблеми з фінансами, здоров’ям чи коханням.

Двох абрикосових пуделів на ймення Хільда й Таллула жіночка купила роки тому. Раніше її "компаньйоном" був жердель-тер’єр, що звався Стенлі Руперт.

За словами ворожки, під час сеансу песики зчитують інформацію з клієнта. Якщо в того є проблема зі здоров’ям, то Хільда торкнеться його руки. Якщо щось негаразд у сфері відносин, то це помітить Таллула.

"Таллула може виявити проблеми в стосунках і скаже мені подумки "мамусю, послухай мене, ця леді нещаслива". Хільда знає, коли в когось проблеми з грошима чи здоров’ям", - запевняє Лінда.

"Я не знаю, звідки їм це відомо. Але мої клієнти від них у захваті й тепер приходять спеціально заради пуделів, хочуть, щоби ті посиділи з ними на дивані", - каже вона.

Феноменальні здібності своїх цуциків Лінда пояснює тим, що собаки здатні чути звуки вищої частоти, ніж люди, тому їм і вдається розгадувати чимало таємниць. Щоправда, попередник Хільди й Таллули таких екстрасенсорних здібностей не мав.

"Усі ми маємо долю… Все сплановано ще до того, як ми народжуємось. Ця Земля – для навчання, це - школа", - говорить ворожка.

Реклама:

Головне сьогодні