У Турецький пасажирський літак влучила блискавка. Відео

— 25 січня 2013, 15:04

Внаслідок події загорівся один двигун літака, повідомляє Haberturk.com.

Люди, що знаходилися на борту літака, а також ті, хто спостерігав за подією з аеропорту Ізміра, були сильно шоковані подією.

Одному пасажирові вдалося зафільмувати інцидент на камеру мобільного телефону.

Утім, пілотові літака вдалося без проблем посадити літак. За його словами, наразі йому заборонено коментувати інцидент, згідно із правилами компанії-авіаперевізника. Він зазначає, що будь-яку інформацію надасть Turkish Airlines, якщо вважатиме за потрібне.

Одна зі стюардес екіпажу сказала, що протягом польоту спостерігалася турбулентність. Та в один момент, екіпаж помітив вогонь за вікном.

Вона зазначає, що сильної паніки на борту літака не було. Загалом, літак не зазнав сильних ушкоджень. Найбільше, звичайно, постраждав мотор, у який влучила блискавка.

Пілот заспокоював пасажирів та наголошував на тому, що все буде гаразд. В свою чергу, клієнти дуже вдячні йому, за здійснену роботу.

За словами пасажира, що перебував у літаку, коли судно залишило аеропорт Стамбулу, погода почала погіршуватися та весь політ тривала турбулентність. "А потім біля Ізміру, навколо літака били блискавки і ми почули гучний звук. Загалом, все було добре, проте деякі пасажири запанікували, побачивши вогонь", - розповідає він.

Коли літак здійснив посадку, до нього були направлені одразу декілька машин пожежних.

Реклама:

Головне сьогодні