У перші вихідні лютого в Києві відбудеться виставка за участі більше 130 навчальних закладів із 25 країн

— 31 січня 2013, 14:11

2 й 3 лютого у столичному готелі Hyatt Regency відбудеться міжнародна виставка "Канікули, школи й коледжі за кордоном", на якій буде представлено більше 130 навчальних закладів із 25 країн.

Наразі це найбільш масовий і широкоформатний захід в Україні, присвячений закордонним навчальним програмам.

У виставці візьмуть участь представники рейтингових шкіл-пансіонатів, коледжів, університетів, підготовчих та мовних курсів.

У рамках виставки відбудуться заходи для школярів, студентів та батьків: індивідуальні консультації, майстер-класи, тренінги, семінари та відкриті уроки.

Низка навчальних закладів презентуватиме стипендії та реєструватиме кандидатів із числа відвідувачів.

Також на виставці працюватиме Консультаційний центр міжнародного освітнього агентства DEC education (організатора заходу), де відвідувачі зможуть дібрати для себе навчальний заклад, отримати консультацію з усіх програм, представлених на виставці, відповіді на запитання щодо вступу, навчання та організації поїздки за кордон.

"Наша виставка - універсальний захід, на якому кожен отримає вичерпну інформацію щодо наявних освітніх програм: від мовних курсів до магістратури. Ми обрали найкращі пропозиції, які є нині на ринку.

Запросили для зустрічі з українськими школярами, студентами й батьками найкращі та найрейтинговіші навчальні заклади, що здобули численні позитивні відгуки наших клієнтів. Запрошуємо вас відвідати виставку всією родиною!

Ви отримаєте максимум корисної інформації та оберете для себе чи своєї дитини найбільш відповідну освітню пропозицію", - каже директор міжнародного освітнього агентства DEC education Наталя Тарченко.

Зазначимо, що паралельно з виставкою відбуватимуться безкоштовні майстер-класи й тренінги провідних психологів і тренерів з актуальних для підлітків та студентів тем:

- "Як підготуватися до іспиту IELTS за 7 тижнів?",

- "Ейдетика - особливий характер пам'яті, або Як пам'ятати все",

- "Психологія конфліктів та розв'язання конфліктних ситуацій",

- "Успіхологія",

- "Як правильне фінансове виховання в дитинстві впливає на ставлення до життя й бізнесу в майбутньому?",

- "Як допомогти дитині обрати професію?",

- "Керування часом для молодих людей віком 14-18 років" тощо.

Організатор виставки - міжнародне освітнє агентство DEC education - офіційно представляє учасників виставки в Україні й надає послуги з оформлення і вступу в ці та інші навчальні заклади.

Вхід на виставку безкоштовний, за попередньою реєстрацією.

Реклама:

Головне сьогодні