День святого Валентина: для неї та для нього

В Україні це свято вважається одним із наймолодших, європейському ж дню закоханих років на 200 більше. Від початку сумна легенда про лікаря-священика на ім’я Валентин, який заради таємного вінчання закоханих, віддав власне життя, з часом перетворилася на свято усіх закоханих.

А всесвітньовідому "валентинку" - маленьку листівочку у вигляді серця, він вигадав сидячи у в’язниці, аби перед самою смертю подарувати доньці наглядача, у яку пристрасно закохався. Проте, у нас же, це свято здебільшого, ще один привід зробити другій половинці подарунок та нагадати їй про свої почуття.

До речі статистика показує, що чоловіки роблять подарунки вдвічі дорожчі, ніж жінки, і, в середньому, американці витрачають 200 доларів на презент для коханої людини у день Святого Валентина.

А ще 14 лютого вважається днем надприбутку усіх подарункових та квіткових крамниць, проте шукати подарунки люди починають лише напередодні свята – за два-три дні, про це каже статистика пошукових сайтів.

В Україні ж тенденція святкування дня закоханих лише за останні 5 років зросла в кілька десятків разів і тепер залишити кохану чи улюбленого без подарунка у цей день вважається моветоном. А окрім банальних листівок та дезодорантів - для нього, або коробочки цукерок та букетику троянд - для неї, людство вигадало більш оригінальні та потрібні подарунки.

І не дарма кажуть, що на маленьких подарунках тримається дружба, а на великих – любов. Тому якщо вже і робити презенти, то нехай вони будуть варті вашої другої половинки та запам’ятаються на все життя.

Тож нехай не зовсім українське свято - день Святого Валентина, стане додатковим днем чудового настрою, приємних вечорів та, звісно, оригінального подарунку.

До речі, сьогодні, щоб обрати подарунок не потрібно виходити навіть із дому чи офісу і витрачати години, шукаючи у магазинах щось незвичайне та оригінальне (особисто я ще не перевіряла), бо Інтернет-магазин вишуканих та приємних подарунків fama.com.ua вже подбав про заощадження вашого часу і зробив добірку з найактуальніших варіантів подарунків, які порадують і її, і його:

5 найприємніших подарунків для неї:

Скринька для прикрас від німецького бренду Philippi
Намисто від світового бренду Gucci
Дизайнерська брошка від Анни Бублик

Швейцарський кварцовий годинник Balmain

Завжди потрібний "пояс від Версачі"

і 5 подарунків - для нього:

Дизайнерська краватка

Стилізований годинник для подорожей
Вишукані запонки від Dalvey

Скринька для сигарет від італійської Coli
Шахмати ручної роботи

Фото на титулі АР/Guardian

Реклама:

Головне сьогодні