Тест

Американець потрапив до в'язниці, після того, як спробував замовити чізбургер у службі 911

Протягом півтори годин він тероризував місцевих рятувальників, намагаючись змусити їх привезти йому їжу до дому, пишуть Вести.ru із посиланням на місцевий канал WISH-TV.

За 90 хвилин настирливий американець зробив в цілому 9 дзвінків в екстрену службу 911. Диспетчер кожного разу негайно цікавився, чи потрібна американцеві допомога. Той, у свою чергу, відповідав, що все, про що він просить, це чізбургер.

Розшифровка дивних телефонних розмов доступна на сайті телеканалу. "Ви подзвонили в службу 911, у вас щось сталося?", - Запитує диспетчер.

"У мене чізбургер", - негайно відповідає Грег. Черговий намагався звільнитися від любителя фаст-фуду, проте той проявив незвичайну наполегливість.

"Я питаю у вас, чи не потрібна вам допомога. А ви просите чизбургер. Ми не приймаємо замовлення", - відповідає диспетчер на черговий дзвінок. Зрештою, рятувальник все таки організував доставку. Правда, приїхав до американця не кур'єр з ланчем, а співробітник поліції.

Правоохоронець з'ясував, що Грегорі Джексон, неодноразово притягувався до відповідальності за правопорушення, пов'язані із зловживанням алкоголем, не з'явився на судове засідання, яке відбулося за два дні до цього.

Оцінивши стан речей, поліцейський був змушений заарештувати телефонного хулігана. Зараз Джексон перебуває у в'язниці округу Генрі. За даними журналістів, у день затримання у виправній установі на обід давали желе і бутерброди з арахісовим маслом, так що чізбургера Джексон не дочекався.

У службу 911 нерідко надходять дзвінки, що ніяк не відносяться до надзвичайних подій. Так, в 2011 році мешканка штату Джорджія звернулася до рятувальників зі скаргою на китайський ресторан, який щось наплутав із замовленням.