Тигр втік прямо з циркової вистави. Відео

— 24 квітня 2013, 13:37

Особливо "пощастило" одній жінці на ім'я Дженна Крейбіл, яка зустрілася із хижаком віч-на-віч у туалеті, пише Lenta.ru.

Крейбіл розповіла, що тигр був не дуже великим. Однак, побачивши його, вона все ж злякалася. При цьому вона зізналася, що усвідомлення того, що сталося, прийшло до неї лише після того, як все залишилося позаду.

Коли журналісти поцікавилися у Крейбіл, чому вона не закричала і не втекла, побачивши в туалеті тигра, вона відповіла, що пройшла підготовку як соціальний працівник, і тому завжди знаходиться напоготові. "Я знала, що потрібно просто вийти з приміщення", - розповіла вона.

Як повідомила жінка, про втечу тигра їй повідомила інша відвідувачка цирку, що виходила з туалету. При цьому співрозмовниця Крейбл нічого не знала про те, що циркова тварина причаїлася в одній з кабінок.

Тим часом тигра розшукували дресирувальники, що перекрили фойє цирку. Крейбіл ж зайшла в туалет з протилежного боку, не знаючи про те, що тигра шукають.

Побачивши тварину, жінка миттєво вирішила відступати. Хтось із співробітників цирку відкрив двері туалету і велів їй виходити. Незабаром після цього тигра вдалося зловити.

У цирку відзначили, що всі тварини добре спілкуються з людьми, і не повинні являти небезпеку для життя відвідувачів.

Реклама:

Головне сьогодні