Щастя жити: рентгенівські знімки травм, несумісних з життям. Фото

— 13 травня 2013, 11:06

Чоловік із Бразилії, який чистив свій гарпун на подвір'ї будинку, випадково поцілив ним у свою дружину.

У мережі одразу з'явилися шокуючі знімки її рентгенівського знімку, на якому було видно, як риболовний гарпун пробив її шию та застряг у роті. Між тим, вона вижила.

В свою чергу, видання The Sun вирішило пошукати "щасливчиків" та їхні рентгенівські знімки, які, хоч і змушують нас здригатися від перегляду, та все ж таки належать живим людям.

Поляк Міхал Чизла отримав поранення ножем прямо в око, під час нападу в Абердіні в 2008-ому році

У 2008-ому році, 20-місячна дитина випадково впала на ключі від автомобілю. Один ключ пройшов крізь його повіку.

Підліток Тім Еллінгер їхав на велосипеді, коли випадково в нього відірвалося колесо та хлопець впав головою на відкриту раму.

Цей знімок показує голову солдата із 22-сантиметровим ножем у голові. Травму він отримав після нападу в Іраку у 2007-ому році.

Підліток Метт Робінсон власноруч "увігнав" собі у серце цвях. За словами лікарів, хлопець вижив лише тому, що не намагався витягти його самостійно, а дочекався лікарів.

59-річна німкеня, у віці 4-ох років впала головою на олівець. Його шматок, протягом довгих років залишався у неї всередині. У 2007-ому році його видалили. Весь період до операції, жінка страждала від болю голови та носовою кровотечею.

Будівельник Ізраель Махір, що працював у Каліфорнії, отримав декілька вистрілів цвяхами у голову із апарату у 2004-ому році.


Ніжка від стільця в оці чоловіка, після нападу у 2007-ому році біля нічного клубу в Мельбурні, Австралія.

Свинець в оці рибалки.

Чоловік упав на верхівку залізного паркану.

Реклама:

Головне сьогодні