В Києві навчать створювати медіа startup проекти

В Києві 25 червня відкриється перша в Україні школа медіа менеджменту. Протягом двох тижнів редактори і керівники провідних українських медіа навчатимуть слухачів створювати медіа проекти, працювати з інвесторами, контролювати якість журналістських матеріалів.

Курс розрахований на 50 слухачів, що можуть вступити без вступних випробувань. Варто заповнити електронну анкету та встигнути, доки є вільні місця. Вікові та професійні обмеження відсутні.

Заняття проходитимуть у Києві з 25 червня по 8 липня з понеділка по п’ятницу (19.00 – 21.00), та субботу з 10.00 до (16.00). Місце проведення: Арена Сіті, Бассейна 2а.

Евген Кіселев, ведучий та керівник інформаційних програм телеканалу "Інтер" з лекцією у Вільній школі журналістики

Викладачі курсу: в літній школі викладатиме 27 редакторів та журналістів. Ознайомитись із програмою можна на сайті школи. Серед викладачів редактори "Коммерсант", "Капитал" (ліцензіат Financial Times), "Вісті", "segodnya.ua", "National Geographic".

Викладачі курсу та гості на публічній економічній дискусії у Вільній школі журналістики

На думку викладачів школи, у випускника програми є два напрямки розвитку кар’єри. Перший – створити власне медіа і отримати фінансування від залучених до школи інвесторів. Другий – пройти літнє стажування у викладачів курсу та працевлаштуватись.

Для стажерів благодійний фонд "Відкриті Сердця" та Вільна школа журналістики планують стипендії. Стипендії мають фінансово підтримати стажера на той час, поки він працює в редакції на безоплатній основі (один-два місяці).

Участь у програмі платна. За весь курс із тридцяти лекцій та майстер-класів, всі освітні матеріали та презентації, слухач викласть 1800 гривень за умови вступу до 16 червня. При вступі з 17 червня, вартість навчання складатиме 2500 гривень.

Проживання гостей Києва планується організовувати на першому занятті, 25 червня. Слухачі, за допомогою організаторів, колективно знімають квартири чи селяться у студентські гуртожитки. Досить часто слухачі з Києва беруть до себе гостей з інших міст на весь час навчання.

Реєстрація триває до 24 червня. Реєстраціна анкета тут

Контакти організаторів: 044 362 28 36, 067 462 14 77, www.journalism.org.ua

Вільна школа журналістики створена у 2012 році. За час роботи проведено 4 освітні програми ділової та політичної журналістики. У школі викладає більше 50 редакторів і журналістів з провідних українських ЗМІ.

Реклама:

Головне сьогодні