Друг, кава, інтернет – те, без чого сучасне життя неможливе

— 12 червня 2013, 10:20

Принаймні без них не уявляють себе британці, які взяли участь в опитуванні, пише The Daily Mail.

Дослідники склали список "маст-хев", спираючись на відповіді 2000 добровольців віком від 18 до 65 років.

Виявилося, що понад третині респондентів необхідні, як повітря, слова "я тебе люблю". Приблизно стільки ж британців жити не може без регулярних обіймів та міцного шлюбу. Варто зазначити, що пункт "обійми" позначали переважно жінки, чоловіки ж у верхівці свого списку розташовували телебачення.

До переліку найнеобхіднішого в житті учасники також зарахували калорійний англійський сніданок, каву та шоколад. Надзвичайно важливою вони також визнали можливість виплакатися, якщо треба.

Чоловіки, відповідаючи на питання, не забували згадати про футбол. Третина їх зазначила, що жити не може без пива, серед жінок у цьому ж зізналися лише 7%.

Четверо з десяти респондентів зізналися, що, поки не мали iPhone, то не здогадувалися, наскільки це потрібна рік. 34% сказали те саме про своє авто, а 33% - про свого чоловіка чи дружину.

77% британців запевнили, що будь-яка матеріальна річ із їхнього списку теоретично є замінною. 86% зізналися в почутті провини через те, що нехтують такими речами, як дружба і любов, у гонитві за матеріальним.

Шестеро із десяти учасників сказали, що їхні життєві пріоритети змінилися з віком. Семеро із десяти запевнили, що стали менш меркантильні.

Най-найнеобхіднішим для британців виявився інтернет. Другу сходинку в топі посіло телебачення, за ним – обійми. До п’ятірки речей, без яких не можна обійтися, також увійшли щирий друг та щоденний душ.

Реклама:

Головне сьогодні