Тест

Google запустив голосовий пошук українською

Тепер користувачі отримали можливість спілкуватися зі своїми смартфонами українською, йдеться у повідомленні компанії у вівторок.

Окрім цього, Голосовий Пошук доступний для мобільних Карт Google та Навігації.

Як зазначають у Google, під час роботи над створенням Голосового Пошуку українською у компанії виникли деякі проблеми через особливості вимови у різних регіонах, словами, які мають різні значення тощо.

"І хоча ми поки що не завжди можемо точно розпізнавати слова, сказані з кожним регіональним акцентом та діалектом, однією з основних переваг хмарної моделі Google є те, що чим більше людей використовують Голосовий Пошук, тим точнішим він стає", - йдеться у повідомленні Google .

Щоб почати роботу з Голосовим Пошуком Google, треба спочатку визначитись, який у вас телефон.

Якщо ваш телефон працює із ОС Android 2.2 або вище, ви побачите значок мікрофона на віджеті Пошуку Google на вашому робочому столі мобільного телефона, і все, що потрібно зробити, це натиснути на значок, щоб почати Голосовий Пошук.

В іншому випадку, ви можете встановити програму Голосовий Пошук з Google Play. Зверніть увагу, ви можете говорити одночасно тільки однією мовою, і для зміни мови пошуку вам, в першу чергу, потрібно буде змінити мовні налаштування.

Протягом найближчого часу Голосовий Пошук Google також стане доступним для iPhone та для браузера Chrome на десктопах, обіцяють у Google .