Астрологи назвали найкращий день для одруження

— 26 липня 2013, 15:47

Як повідомляє Lenta.ru, на думку експертів, одружуватись найкраще о 10:35 7 вересня, в суботу.

Саме в цей час Марс і Венера займуть певне положення на небі, і їх вплив гарно позначиться на тих, хто збирається створити сім'ю. Марс і Венера, будучи уособленням чоловічої і жіночої енергії відповідно, нібито гарантують закоханим довге і щасливе сімейне життя.

Оголошення астрологів зацікавило місцеву владу. Вони вирішили влаштувати в мерії акцію, за умовами якої можна прийти і розписатися, заздалегідь не оформлюючи жодних заяв. За словами чиновників, вони не підтримують астрологічних забобонів, але сама ідея фахівців з астрології здалася їм цікавою.

Тим не менш, деякі сприйняли рішення міської ради скептично. Так, наприклад, представник науково-дослідного інституту Хенрік Кристофферсен назвав крок радників смішним.

"Рада є частиною громадськості, це ж не касова лінія в супермаркеті. Це нівелювання сімейних цінностей", - заявив співрозмовник видання. Також проти кооперації ради та астрологів виступили представники церкви.

Влада ж у свою чергу заявила, що поважають інститут шлюбу і оголосили акцію, орієнтуючись на запити самих мешканців Копенгагена.

7 вересня 2013 буде третім місячним днем. За місячним календарем цей день вважається несприятливим для одруження.

Реклама:

Головне сьогодні