В Криму на канатній дорозі 10 годин рятували людей. Відео

— 12 серпня 2013, 09:44

Як повідомляє прес-служба управління ДСНС у Криму, численні дзвінки про надзвичайну подію стали надходити до служби порятунку міста Ялта о 15:40.

Як виявилося, в результаті технічної несправності сталася зупинка вагончиків з людьми на канатній дорозі на різних висотах.

Загалом у повітрі виявилися 75 осіб, з яких 35 перебували в районі нижньої станції Місхор, на висоті близько 50 метрів, і ще 40 осіб в районі який примикає до плато Ай-Петрі на висоті близько 130-140 метрів.

Враховуючи характер несправності і неможливість запустити канатну дорогу в аварійному режимі, було розпочато спуск людей з вагончиків на землю, евакуація людей здійснювалася інструкторами-рятувальниками, які перебували у вагончиках.

"У 00:40 12 серпня, за допомогою інструкторів і з використанням стаціонарних засобів, з вагончиків канатної дороги на землю спущені 76 осіб (громадяни України, Російської Федерації та Вірменії), з яких 13 дітей. Постраждалих немає. Причина зупинки канатної дороги встановлюється", - повідомила прес-служба.

Довжина канатної дороги, що діє цілий рік, - 2980 м. На ній є всього три станції. Пасажирська кабіна проходить шлях за 15 хвилин. Вона важить 1,8 тонни і вміщує 40 осіб.

Реклама:

Головне сьогодні