Вродливі і розумні жінки заробляють, продаючи власні яйцеклітини

— 27 листопада 2013, 12:25

Вони купують у симпатичних і освічених актрис і моделей яйцеклітини і перепродують їх клієнтам. Вартість генетичного матеріалу часом перевищує 20 тисяч доларів, повідомляють Вести.ru із посиланням на Today.

Причина такої високої ціни пояснюється досить просто: для представниць прекрасної статі це болюча процедура, яку можна здійснювати не більше шести разів у житті. Крім того, після кожної здачі яйцеклітин жінкам необхідно тижнями пити гормони.

Нью-Йоркські "агенти з яйцеклітин" шукають для донорства симпатичних моделей і актрис. Причому акцент робиться на тих, хто тимчасово перебуває без роботи, адже для них питання грошей стоїть найбільш гостро.

Крім миловидної зовнішності бізнесмени дивляться шкільні та інститутські атестати дівчат, бо їхнім клієнтам важливо, щоб майбутні діти були не тільки вродливими, але і розумними.

28-річна актриса і модель Робін Мері Янг в 2009 році заробила 10 тисяч доларів на продажі своєї яйцеклітини. З тих пір вона проводила дану процедуру ще один раз і роздумує над тим, щоб знову продати частину себе.

Дівчина каже що не хоче йти в стриптизерки, а донорство - це дуже хороший заробіток, що не заважає будувати кар'єру в модельному бізнесі.

Реклама:

Головне сьогодні