Французьких чоловіків штрафуватимуть за повій?

— 28 листопада 2013, 12:14

Згідно із ним, секс із повією стане злочином, пише Inopressa із посиланням на Times.

Проти нового законодавства, підтриманого президентом Франсуа Олландом, виступили асоціації повій, чоловіки- інтелектуали і навіть актриса Катрін Деньов, яка підписала петицію, про те, що даний захід зажене проституцію в підпілля.

Зазначимо, що законопроект з'явився тоді, коли інші європейські країни - такі як Іспанія, Німеччина і Швейцарія - зробили крок у протилежному напрямку, зробивши спроби регулювати, але не забороняти проституцію.

Відповідно до законопроекту, будь-хто, "помічений" за сексом з повією, буде змушений виплатити штраф у розмірі 1500 євро. Судді також зможуть змусити порушників прослухати спеціальний курс, спрямований на підвищення їх обізнаності про проблеми, пов'язані з проституцією.

Соціалістка Мо Олів'є, що запропонувала ці заходи, прагне розвінчати гламурні уявлення про проституцію, що виникли завдяки кінематографу.

За словами Олів'є, до 90% повій у Франції, яких налічується від 20 до 40 тисяч, походять родом з-за кордону, зокрема з Румунії, Болгарії, Нігерії, Бразилії та Китаю.

Реклама:

Головне сьогодні