"ОСВІТНІЙ WEEKEND": елітна освіта за кордоном стає ближчою!

— 16 січня 2014, 10:00

1 та 2 лютого у столичному готелі Fairmont Grand пройде "ОСВІТНІЙ WEEKEND" — захід для батьків і дітей, присвячений кращим мовним курсам та програмам середньої і вищої освіти за кордоном.

Подію відзначатиме участь представників престижних навчальних закладів з усього світу, зокрема: 25 мовних центрів та таборів із відділеннями у понад 20 країнах; 21 елітної приватної школи з Великобританії, Канади, США та Швейцарії; 4 найбільших міжнародних центрів довузівської підготовки; 13 престижних університетів і вищих шкіл із Великобританії, Канади, Нідерландів, ОАЕ, США та Швейцарії.

"ОСВІТНІЙ WEEKEND" стане місцем зустрічі і спілкування між закордонними освітянами та українськими школярами, студентами і їхніми батьками. Захід організує провідна освітня агенція Східної Європи DEC education. Компанія спеціалізується на наданні високопрофесійних консультаційних послуг і щонайменш двічі на рік проводить тематичні виставки, участь у яких беруть рейтингові закордонні школи, мовні центри і виші.

На вікенд запрошуються сім’ї, що планують надати коштовну західну освіту для дітей і бажають отримати актуальну інформацію від представників навчальних закладів та експертів агенції.

Батьки, які прагнуть знайти прийнятну та поцінну мовну програму для дитини-школяра на літніх канікулах, зможуть прямо на заході обрати найцікавішу пропозицію і забронювати курс. Потенційним клієнтам, які вже мають закордонні візи, DEC education пропонує скористатися акційною пропозицією і до 1 березня отримати послуги агенції усього за 1 гривню.

Зауважимо, що ексклюзивно і виключно на "ОСВІТНІЙ WEEKEND" приїдуть такі імениті приватні школи з Великобританії, як Box Hill School, Clifton College, d’Overbroeck’c College, Rydal Penrhos School, а також відома швейцарська школа Institut auf dem Rosenberg.

Тільки на цьому закладі будуть представлені такі мовні центри та школи: Bell English (Великобританія), JTCamp (Швейцарія), St Giles International (Бразилія, Великобританія, Канада, США) тощо.

Сегмент вищої освіти презентуватимуть відомі університети Великобританії, Канади, Нідерландів, ОАЕ, США та Швейцарії, які пропонують затребувані програми в галузі бізнесу, готельно-ресторанного та туристичного управління, права, маркетингу тощо.

Із повним переліком учасників можна ознайомитися на сайті освітньої агенції DEC education.

"Для клієнтів, що планують середню чи вищу освіту за кордоном для своїх дітей, ми пропонуємо унікальну послугу "VIP-обслуговування", яка зробить відвідання заходу найбільш ефективним та комфортним. Напередодні вікенду наші експерти проконсультують батьків, хто із учасників події якнайбільше відповідає їхнім вимогам, розроблять персональну стратегію отримання освіти за кордоном, а також супроводжуватимуть їх на самому заході, — розповідає директор агенції DEC education Наталя Тарченко. — Запрошуємо батьків звертатися до наших експертів вже зараз і планувати освіту для дітей заздалегідь і з професіоналами", — доповнює Тарченко.

Вхід на захід є безкоштовним, після попередньої реєстрації на сайті агенції DEC education. Адреса проведення — Київ, вул. Набережно-Хрещатицька, 1.

Додаткова інформація за телефоном: (044) 390-76-24.

Реклама:

Головне сьогодні