Тест

Дівчина, яка подолала рак, фотографувала як відростає її волосся. Фото

Після того, як дівчина закінчила курс хіміотерапії проти раку грудей, її волосся почало відростати. На фотографіях видно, як поступово в неї з'являються темні кучері та наскільки більшою стає її посмішка.

За словами Аннимарі, нині їй важко озиратися і дивитися на те, якою вона була. Вона згадує наскільки їй було погано, коли вона була лиса.

"Однак фільмування втрати волосся та досвід раку дозволили мені контролювати ситуацію. Я не збиралася дозволити хворобі зруйнувати моє життя. Я хотіла побудувати власну впевненість, показуючи людям наскільки багато я пройшла", - каже вона.

Дівчині був 21 рік коли їй діагностували рак грудей. Тоді, після курсу хіміотерапії, вона втратила все волосся. Після закінчення лікування вона фотографувала себе кожні два дні. Всього дівчина зробила близько 150 світлин, які згодом стали двохвилинним відео-щоденником.

Фільм починається із зображення Аннамарі до початку лікування, під час лікування та після.

За іронією долі, Аннамарі - стиліст перукар. Протягом хвороби вона була надто слабка, аби повернутися до улюбленої справи. Таким чином вона використовувала вільний час для створення щоденнику.

"Я була вичерпана через лікування раку. У мене не було енергії, аби думати про роботу. Я також втратила багато самоповаги разом із моїм волоссям. В мене розвинулася параноя, я думала, що люди всюди дивляться на мене. Це зупиняло мене, я не могла гуляти із друзями", - ділиться дівчина.

За її словами цей фото щоденник став гарним початком, аби привести себе до ладу та показати людям, як вона прогресувала за час хвороби.

За матеріалами The Daily Mail