Українці подякували світові за підтримку Євромайдану. Фото

— 6 січня 2014, 19:40

Більш, ніж десятьма мовами учасники акції "Україна говорить світові "дякую!" висловили вдячність за підтримку Євромайдану і своєї боротьби за краще майбутнє громадянам інших держав.

"Дорогие друзья! Мы, украинцы, от всего сердца благодарим вас за поддержку нашей борьбы за свободу и человеческое достоинство. Желаем всем вам мирного и щедрого Нового года!" - фотографії українців, зроблені на Майдана Незалежності, з такими міні-плакатами на різних мовах у руках виклала на своїй сторінці в Фейсбук культуролог Владислава Осьмак.

Фото Vladyslava Osmak

Це вона вигадала і втілила проект у життя.

"Я слідкувала за реакцією світу на події Євромайдану, отримувала листи від друзів з-за кордону - всі хвилюються, співчувають, розпитують. А скільки було в усьому світі і колективних, і індивідуальних виступів на нашу підтримку!

Мені весь час "свербіло": треба щось зробити, аби ті люди (серед них були і деякі мої друзі) знали, що ми їх чуємо, бачимо, і що ми вдячні їм за слова підтримки. Ну от, власне, з цієї думки все і вийшло", - пояснила свій задум Українській правді. Життя Владислава.

Фото Vladyslava Osmak

Допомогали Осьмак однодумців та друзі: частина займалася перекладами, інші - виступили моделями для фотозвернення.

Фото Vladyslava Osmak

Подяки написали китайською, російською, білоруською, італійською, англійською, польскою, французькою та іншими мовами.

Фото Vladyslava Osmak

Окрім слів вдячності учасники флешмобу також привітали іноземців з новорічними святами.

Українська правда. Життя

Реклама:

Головне сьогодні