Неймовірний ролик про ще мирний Київ, присвячений Небесній сотні. Відео

— 19 березня 2014, 13:51

Тут є кадри з Пирогово, музею "Київська фортеця", музею історії ВВ, панорамні краєвиди та головна площа - Майдан Незалежності.

Автор ролику присвятив його "Небесній сотні": "Коли я починав знімати цей таймлапс, то не знав, що в спокійному і мирному Києві скоро відбудеться революція, яка забере сотні прекрасних людей".

"Цей ролик почав знімати ще у травні і чомусь не вдавалось ніяк закінчити. Десь у грудні була готова перша версія, проте не зовсім подобалась, чогось не вистачало. Відео лежало "в столі", поки знімав Майдан для іншого ролику. Після трагічних подій стало зрозуміло. Я не був у сотнях та не воював, і мені дуже захотілося віддати хоча б таку данину пам'яті людей, які віддали життя за надію в майбутнє", - розповів він Українській правді. Життя.

На думку автора, для більш чесного служіння Україні, в кабінеті кожного чиновника, замість портретів президента, мають знаходитися портрети загиблих, а самі чиновники якомога частіше повинні зустрічатися з сім'ями загиблих та дивитися їм в очі.

Українська правда. Життя

Реклама:

Головне сьогодні