Тест

Кіра Муратова: Боротьба за територію – огидна! Відчепіться від України!

Про це режисер розповіла в інтерв’ю "Снобу".

Муратова зізналася, що обожнює Майдан.

"Він надихнув мене якось шалено, бо там були в основному люди - ідеалісти, а не ті, які прийшли потім і стали боротися за владу... Серед цих борців різні були", - зазначила режисер.

"На Майдані теж миготіли різні, був і всякий набрід, але в основній масі це були люди, які дійшли до такого стану відчаю і боротьби, що вже не боялися смерті. Розумієте... Я дивилася телевізор з ранку до ночі (і іноді з ночі до ранку) - показували Майдан. Він був прекрасний", - сказала Муратова.

Муратова назвала Майдан прекрасним

Також Кіра Георгіївна прокоментувала анексію Криму.

"Я не знаю, чи було правдивим голосування, я багато різних версій чула... Але там багато російських людей, які хочуть в Росію... Та й чорт з ним, з Кримом, ось так я собі думаю", - сказала режисерка.

"Зрештою, лише б залишили Україну в спокої. От щоб залишили її в спокої! України решту. Якщо вже так взагалі відбулося ... Я терпіти не можу боротьбу за територію. Тваринну боротьбу. Як кішки борються ... собаки ... дикі тварини. Це і у людей є. Але це огидно!" - підкреслила Муратова.

Крім того, Кіра Георгіївна зауважила, не вважає можливим повернення Криму.

"Але нехай залишать Україну… Україна хоче бути окремо. Ось така маленька слабка країна хоче бути окремо. Недобре, коли сильний пригнічує слабкого, свідомо знаючи, що він сильніший. Це не просто недобре, а це підло. Так я вважаю. Я сподіваюся, що вони зупиняться і не стануть більше приставати", - зазначила Муратова.

Нагадаємо, раніше Муратова казала, що не має претензій до України і вона точно з Майданом.